Design bedden van De Suite: een verrijking voor je slaapkamer

Een goed bed is van onschatbare waarde voor een goede nachtrust en een gezonde levensstijl. Maar los van het goed willen slapen is het ook fijn als je slaapkamer er gezellig en mooi uitziet. Met bedden in design stijl kan je alle kanten op en ben je verzekerd van een goede basis.

Het is daarom belangrijk om te investeren in een bed van goede kwaliteit dat niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van je slaapkamer. De Suite is een beddenwinkel die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van exclusieve design bedden die aan deze eisen voldoen.

bedden design inspiratie

Bedden design en comfortabel; inspiratie voor een fijne slaapkamer

Waar we in het verleden niet veel aandacht schonken aan de slaapkamer weten we inmiddels wel dat ook een fijne inrichting van je slaapkamer bijdraagt aan de juiste ontspanning. En ontspannen in je design bed stappen is de eerste stap richting een goede nachtrust.

Zo worden veel felle kleuren in de slaapkamer bijvoorbeeld afgeraden, omdat ze je teveel uit je ontspanning halen. Beter is het om juist in de inrichting van je slaapkamer bijvoorbeeld uit te gaan van natuurlijke tinten en materialen. Of om te kiezen voor één kleur en dan ton sur ton je slaapkamer in te richten.

Gelukkig kan je met bedden qua design heel veel kanten op. Of je nu houdt van natuurlijke materialen, of rustige kleuren, of juist valt voor een design bed met een luxueuze stoffen hoofdbord, ze zijn in allerlei verschillende uitvoeringen te verkrijgen.

Tel daarbij op dat het om design bedden gaat die ook nog eens heel veel comfort bieden en je bent voor de rest van je leven geholpen aan een goede nachtrust.

Eerst even meer over De Suite: wie zijn ze?

Beddenwinkel De Suite is in 2004 opgericht door ontwerper en beddenmaker Hans Kalf. Sindsdien heeft De Suite een reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van exclusief bedden design.

Het bedrijf heeft een eigen productielocatie in Nederland waar alle bedden met de hand worden gemaakt en waar je zelfs je eigen maatwerk bed kan laten samenstellen. De Suite werkt met hoogwaardige materialen en streeft naar perfectie in zowel ontwerp als afwerking.

Zo kan een goed bed er ook prachtig uitzien

Door het gebruik van die hoogwaardige materialen te combineren met het aandachtig luisteren naar de wensen van de klanten ontstaan er unieke bedden met design uitstraling. Daarnaast zijn deze bedden voorzien van een uitstekend matras -in sommige gevallen zelfs met FPS technologie- waardoor slecht slapen verleden tijd is.

Zo wordt een design bed van De Suite meer dan alleen een functioneel meubelstuk. Het is een verrijking voor je slaapkamerinterieur en draagt bij aan de algehele sfeer en uitstraling van de kamer.

De bedden zijn stuk voor stuk unieke design ontwerpen die met veel aandacht en vakmanschap zijn gemaakt. En de luxe uitstraling komt tot uiting in het hele slaapkamer interieur. Met een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen is er voor iedereen een perfect bed te vinden.

design bedden met de handgemaakt, zo heb je altijd een uniek bed

Vakmanschap en creativiteit zorgen voor bedden design

De Suite is niet zomaar een beddenwinkel. Het is een plek waar vakmanschap en creativiteit samenkomen om iets bijzonders te creëren.

Het bedrijf heeft een eigen ontwerpstudio waar nieuwe ontwerpen worden gemaakt en bestaande ontwerpen worden aangepast aan de wensen van de klant. Bij De Suite staat de klant centraal en wordt er alles aan gedaan om aan de persoonlijke wensen en behoeften te voldoen.

Zo kun je bijvoorbeeld je eigen stof aanleveren om het bed mee te bekleden of je eigen ideeën aandragen voor het ontwerp van het hoofdbord.

Je koopt dus geen 13-in-een-dozijn bed maar een design bed dat speciaal voor jullie gemaakt is. Zo is er maar eentje in Nederland!

Voordelen van een design bed van De Suite

  • Exclusief ontwerp: een design bed bij De Suite is uniek en exclusief. Het is een meubelstuk dat je nergens anders zult vinden en dat bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van je slaapkamer.
  • Hoogwaardige kwaliteit: De Suite werkt met hoogwaardige materialen en streeft naar perfectie in zowel ontwerp als afwerking. Hierdoor ben je verzekerd van een bed van hoge kwaliteit waar je jarenlang van kunt genieten.
  • Persoonlijke service: bij De Suite staat de klant centraal en wordt er alles aan gedaan om aan de persoonlijke wensen en behoeften te voldoen. Zo kun je je eigen ideeën aandragen voor het ontwerp van het bed en wordt er samen met jou gekeken naar de mogelijkheden.
  • Gezonde nachtrust: een goed bed is van onschatbare waarde voor een gezonde nachtrust. De bedden van De Suite bieden niet alleen comfort, maar dragen ook bij aan de ondersteuning van je lichaam tijdens het slapen. Hierdoor word je uitgerust en energiek wakker en ben je klaar voor een nieuwe dag.
  • Duurzaamheid: De Suite hecht veel waarde aan duurzaamheid en maakt daarom gebruik van materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Bovendien gaat een bed van De Suite door de hoge kwaliteit en duurzaamheid jarenlang mee, wat bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven