Vier leuke en unieke bedrijfsuitjes gericht op vrouwen

Ben jij een vrouwelijke ondernemer met (vooral) vrouwelijke werknemers? Dan hebben wij wat leuke ideeën voor bedrijfsuitjes voor vrouwen! Het organiseren van een leuk en origineel bedrijfsuitje kan behoorlijk wat stress opleveren dus een beetje inspiratie kan geen kwaad.

Er zijn namelijk talloze opties voor een leuk en uniek bedrijfsuitje dat vrouwen aanspreekt, je moet ze alleen even weten te vinden. In deze blog zijn vier verschillende bedrijfsuitjes uitgelegd die erg vernieuwend zijn en enigszins gefocust op vrouwelijke ondernemers en werknemers. Uiteraard zijn de activiteiten óók leuk voor andere groepen mensen en bijvoorbeeld een top idee voor een vriendenweekend.

bedrijfsuitjes voor vrouwen

Ga voor een avontuurlijke Expeditie Robinson ervaring

Een bijzonder bedrijfsuitje dat gegarandeerd een succes is, is de Expeditie Robinson ervaring. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje Den Haag en ga helemaal los alsof je echt in het razend populaire televisieprogramma zit.

Het is wel duidelijk dat dit geen normale dag wordt, maar een hele bijzondere. Het Expeditie Robinson uitje is uiteraard gericht op outdoor activiteiten waarbij je elkaar in groepen ook nog eens echt moet helpen. Net zoals in het echte programma dus. Verwacht uitdagende proeven en de mogelijkheid om je grenzen te verleggen om de opdrachten te winnen.

Leuke bedrijfsuitjes voor vrouwen; een culturele wandeling en kunstworkshop

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur, is een culturele wandeling gevolgd door een kunstworkshop een inspirerende optie voor een bedrijfsuitje.

Sharpevents organiseert bijvoorbeeld wandelingen door historische wijken en culturele bezienswaardigheden, gevolgd door workshops waarin deelnemers hun eigen kunstwerken kunnen creëren onder begeleiding van lokale kunstenaars.

Het is een geweldige manier je eigen creativiteit, en die van je collega’s, naar boven te halen en mooie dingen te maken en ontwerpen. Het zijn vooral vrouwen die dit soort bedrijfsuitjes enorm kunnen waarderen.

Beleef een culinaire ontdekkingstocht inclusief proeverij

Voor iedereen die van lekker eten houdt en nieuwe culinaire ervaringen wil opdoen, is een culinaire ontdekkingstocht en proeverij een hele goede optie voor een bedrijfsuitje. Zeker als er bijvoorbeeld werknemers zijn die niet zo van outdoor activiteiten houden is dit een mooie optie als bedrijfstuitje voor vrouwen én mannen.

Denk hierbij aan een interessante rondleiding langs lokale eetgelegenheden, markten en authentieke voedselproducenten in een stad naar keuze. Leer over de stad en over de lokale specialiteiten. Uiteraard wordt de toer gevolgd door verschillende proeverijen van heerlijke gerechten en lekkernijen. Het perfecte bedrijfsuitje met de meiden voor een hele culinaire dag.

Een creatieve dag; workshops om zelf sieraden te maken of te mozaïken

Om de creativiteit naar boven te halen en lekker bezig te gaan tijdens een bedrijfsuitje, is een workshop handgemaakte sieraden ook een leuk idee. Zo zijn er verschillende workshops te vinden waarin jij en je collega’s kunnen leren hoe je je eigen unieke sieraden kan maken onder begeleiding van ervaren ambachtslieden die al jaren in het vak zitten.

Ook is het leuk om echt iets te maken wat je heel wat jaren bij je kan dragen. Uiteraard kunnen collega’s elkaar helpen en inspireren om een mooi sieraad te maken. Het is een mooie manier om nieuwe inspiratie op te doen en creativiteit naar boven te halen bij iedereen.

Ook andere activiteiten zoals knutselen voor volwassenen zijn top als bedrijfsuitjes voor vrouwen. Ik heb zelf een keer een serveerplank met mozaïk belegd in een workshop, dat was ook erg leuk.

Leuk om nieuwe vaardigheden te leren waar je normaliter niet zo snel aan zou denken. Daarnaast kan je terwijl ook gezellig met je vrouwelijke collega’s kletsen tijdens zo’n bedrijfsuitje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven