Win de DVD en beleef de avonturen van Beertje Paddington!

Beertje PaddingtonTussen alle 30 (!!) knuffels in het bed van mijn kleinste meisje, staat ook Beertje Paddington. Met zijn blauwe regenjas en rode hoedje. Zorgvuldig uitgekozen op de kermis na wat eendje te hebben gevangen.
Het van origine Engelse beertje is bij velen bekend uit boeken en tekenfilms.
Maar mijn meisje kent Beertje Paddington nog niet, anders dan die ene knuffel in bed.
Hoe leuk is het dan de film van Paddington op dvd te mogen ontvangen en kennis met hem te maken?

En dat treft, want er waren al twee schermpjes aan de hoofdsteunen in de auto bevestigd voor de lange trip naar Oostenrijk. In de ochtend na een nachtelijke rit door Nederland en Duitsland gingen de meiden er eens goed voor zitten. ‘Beertje Paddington!’ The Man in the Middle, hun broertje, had geen inspraak maar keek met interesse mee.

De producer van de Harry Potter films maakt Beertje Paddington levensecht.

De film start met een stukje geschiedenis over een Britse ontdekkingsreiziger. Dan zoomt men in op het zorgeloze leventje van de kleine beer die bij zijn oom en tante in de Peruaanse jungle woont.
Plots worden ze opgeschrikt door een vernietigende aardbeving….
De meiden zitten er helemaal in en zachtjes klinkt er gesnif achter me. ‘Mama, het is zo zielig. Die oom komt vast te zitten onder een boom en dan gaat ie dood. Ik moet er bijna van huilen.’ Ah gossie..
Maar al snel gaan de vrolijke en soms spannende avonturen van het schattige kleine beertje van start. Hij reist af naar Londen..en verdwaald. Op Paddington Station ontmoet hij de familie Brown die hem opneemt in hun gezin, al heeft dat wel wat voet in de aarde.
Er is veel hilariteit door de onwetendheid van een beer in een grote stad die kennis maakt met de ‘grote mensen dingen en wereld’.
De hoge aaibaarheidsfactor en de lieve zachte (ingesproken) stem van Beau van Erven Dorens doet elk hartje smelten. Toch liggen er gevaren op de loer en hebben sommigen minder goede bedoeldingen met de zeldzame beroemde beer.

Beerte Paddington met hond

De film heeft in onze rijdende bioscoop viermaal mogen draaien en is met tussenpozen totaal driemaal helemaal uitgekeken. De special effects blijven mij keer op keer verbazen. De details, tot de kleinste haartjes van zijn vacht, wauw!  Het is magnifiek vakwerk van creatief team en top acteurs zoals Nicole Kidman.
Zelfs de filmmuziek is indrukwekkend (dat viel me meer op omdat de film achter mij aan de hoofdsteun draaide 😉 ).
Eerlijk gezegd had ik verwacht dat de film te lang zou duren en te lastig te volgen was om de concentratie van mijn meiden van 4 en 6 vast te houden. Maar niets bleek minder waar.

De familiefilm Beertje Paddington is verkrijgbaar op DVD en Blu-ray bij onder andere Bol.com.

httpv://youtu.be/UId2-DaNXOs

Wil je graag een exemplaar winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in en deel dit bericht op facebook ! De winactie is verlopen en gewonnen door Alice de Boer.

Deze winactie is inmiddels verlopen.

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Marjolijn Langens, woonachtig in het Brabantse Drunen samen met mijn man en 3 kinderen; Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014).
Naast het übermoederschap ben ik vooral ook een freelance tekstschrijfster en journaliste voor Wegener Media.
Met een schoolgaande kleuter, een (enorm!) puberende peuter, een baby en mijn werk waarbij ik een diversiteit aan mensen ontmoet, is er vast genoeg stof om over te schrijven.
Wat zie je van mij terug in MamsatWork? Als lid van de redactie verzorg ik reviews, blogs en verslagen van (pers-)evenementen.
Daarnaast help ik hier en daar de puntjes op de i te zetten door ingezonden stukken te redigeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top