5x je beha gebruiken voor iets anders dan alleen je borsten

Dat we onze beha gebruiken voor veel meer dan alleen de ondersteuning van onze borsten, dat wordt tegenwoordig steeds duidelijker. Onlangs stond het nog groot uitgemeten in de krant… een Duitse was opgepakt door oneigenlijk gebruik van haar beha. We hebben een lijstje opgesteld van de meest voorkomende beha functionaliteiten 😉 . En uiteraard zijn alle aanvullingen meer dan welkom! Afgezien van de acties van de Duitse agente dubbel D seven, gebruiken we onze bustehouders (like that name) voor van-alles-en-nog-wat. Leest u even mee?

Je beha gebruiken als opbergvak of verwarming? Het kan allemaal!

Gebruik 1; Je beha als spiekmechanisme

“In Duitsland is een vrouw opgepakt die tijdens het theorie-examen van haar rijbewijs spionagemateriaal in haar bh had verstopt.” Pardon? Zelf heb ik in mijn jonge jaren ook wel eens gespiekt, maar het is nooit bij me opgekomen om daar apparatuur voor in mijn beha te verstoppen. Al is daar best plek, niet genoeg voor het formaat van apparaten uit die tijd 😉 . Conclusie: de beha is tegenwoordig wel érg multifunctioneel.

beha gebruiken

Gebruik 2; Als portemonnee

Kleingeld? Dat heb je altijd bij de hand. Offe, bij de borst. Met mijn cup Madurodam kan ik helaas niet van deze functie genieten, maar er zijn stapels vrouwen die hun beha als portemonnee gebruiken, wist je dat? Vrouwen in de kroeg zonder tasje, met jurkje? Dan weet je genoeg. Ik heb daar respect voor: briefgeld zal nog wel lukken, maar munten? You go girls! Al wordt de motoriek in de late uurtjes niet beter, wat nog al eens wil leiden tot eindeloos gegraai between the boobs. En dat moet je dan weer niet willen.

Gebruik 3; Als smartphone houder!

In de kroeg, zonder tasje, in je jurkje, dat geeft nog een dilemma. Waar laat je je op een na beste vriend (na de beha dan): je smartphone? Mannen stouwen gewoon hun broekzakken vol, maar als vrouw heb je die luxe niet. No worries: als je genoeg ruimte hebt kan je zelfs je telefoon in je beha kwijt. The bra goes telefoonhouder. En handsfree he, handig!

Gebruik 4; Als mascara verwarmer

Je beha gebruiken als verwarmer is helemaal geen slecht idee! Is je mascara aan de droge kant en brengt deze niet meer makkelijk aan? Doe de mascara roller in je beha terwijl je je aan het opmaken bent. Als je zover bent dat je je mascara op kan doen dan is deze opgewarmd en makkelijker aan te brengen!

Gebruik 5; Mag het een onsje meer zijn?

Let’s face it: veel vrouwen zijn niet tevreden met hun borsten. Zelf heb ik niet al teveel hout voor de deur, zoals mijn oma het gezegd zou hebben, maar over mijn borsten heb ik desondanks niks te klagen. Wellicht ook omdat manlief eindeloos blijft herhalen dat ik he-le-maal geen kleine borsten heb. Mannen schatten de grootte van lichaamsdelen wel vaker verkeerd in, maar in dit geval is het prima voor mijn ego.

Ik weet stiekem wel beter: ze zijn niet groot, maar groot genoeg. Toch zijn er blijkbaar een heleboel vrouwen helemaal niet blij met hun boezem. Dan kan je serieuze gezondheidsproblemen krijgen als ze te groot zijn. Maar vind je ze te klein dan is daar, jawel, onze bestie: de beha! Een push-upje hier of een vullinkje daar, er zijn heel wat mogelijkheden (die een stuk goedkoper zijn dan plastische chirurgie).  En blijkbaar maakt het formaat voor mannen niet eens meer zoveel uit als die beha dan eindelijk uit is. Die hebben op zo’n moment wel wat anders aan hun hoofd, dus een klein verschil zal ze niet opvallen.

Need some support? Bra’s before Bro’s

Waar manlief het misschien nog wel eens laat afweten qua ondersteuning, schiet je beha nooit tekort. Obviously, het hoofddoel van onze vriend de beha is het bieden van steun aan je boezem. Dat ik daar ondertussen aan gewend ben geraakt merk ik pas als ik een dagje ziek ben. Zonder beha voel ik me naakt. Herken je dat? Zul je zien dat de postbode net dan weer een pakketje komt bezorgen.

Zonder gekheid: een goede beha gebruiken is belangrijk. Ga voor kwaliteit. Shop je beha bijvoorbeeld online, of ga langs in een goede lingeriezaak. Daar kunnen ze je vertellen welke maat je nu precies hebt, ook iets waar veel vrouwen onzeker over zijn. Weet je tenminste zeker dat je de juiste cup hebt – zonder dat je er een smartphone én een kapitaal aan geld in kwijt kan!

Heb ik nog iets gemist in mijn lijstje van beha-functionaliteiten? Fill me up… uhhh… in 😉

Meer lezen?

Gebruikte afbeelding Shutterstock

7 gedachten over “5x je beha gebruiken voor iets anders dan alleen je borsten”

      1. Optisch verkleinen, dat kan natuurlijk ook! Bij mij valt er niet veel te verkleinen dus die mogelijkheid was me ff ontschoten Merel 😉

  1. Vroegah toen ik nog echt uitging, gebruikte ik mijn beha vaak als mijn tasje. Ik kon er dan mijn pinpas, legitimatie en telefoon kwijt. Dus 2 & 3 – gilty. Handig hoor, zo’n multifunctionele beha 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven