Behangbomen voor de kinderkamer: je mini-me kan de boom in

Soms, heel soms zou ik willen dat ik weer een baby had. Al was het alleen maar om heel veel kleine sokjes, mutsjes en rompertjes te scoren. Of wat dacht je van zo’n lief klein kamertje inrichten? 🙂  Nu is dit niet het geval, maar stel, ik zou voor de vierde keer moeder worden, dan zou ik zeker weten niet meer aan de gang gaan met kleuren op de muur. Nee, neutraal wit en dan helemaal losgaan met stickers. Ik zou mijn slag goed kunnen slaan bij hippebeestjes.nl, waar ze hele leuke behangbomen verkopen. Droom je even mee? De luiers laten we in deze droom maar even achterwege 😉

studio-poppy-behangboom-uil-rood-geel-roze-001-a
Behangbomen met uiltjes

Voor het inrichten van een babykamer zijn muurstickerbomen erg populair. Ook zijn er veel hippe exemplaren verkrijgbaar die in een kinderkamer van iets oudere kinderen ook een fantastisch effect geven. Een goed alternatief voor een muursticker boom is een mooie behangboom. Behangbomen geven net een iets ander, matter effect. Ideaal voor een stijlvol en kleurrijke aankleding van de muur van kinderkamer of babykamer. Behang bomen zijn gemaakt van diverse soorten behang, waarbij bijvoorbeeld ook elk blaadje apart is uitgesneden en je deze ook apart moet bevestigen op de muur. Je kunt dit doen met gewone behanglijm.

Het kan wel even puzzelen zijn, maar het effect mag er zijn en je kunt je creativiteit er heerlijk op los laten. Zodra je het resultaat ziet, zul je beseffen dat de tijd en moeite echt wel de moeite waard zijn geweest. Voor een groots effect is een behangboom dan ook zeker een goed alternatief voor een muursticker boom. Houd je van iets minder “gedoe” en wil je het jezelf wat makkelijker maken, dan moet je misschien toch maar kiezen voor een muursticker boom.

Behang: beestachtig leuk

studio-poppy-behangboom-uiltjes-op-tak-groen-blauw-005-aHippebeestjes.nl heeft sinds kort een mooie selectie behangbomen in het assortiment opgenomen met schattige uiltjes en andere diertjes. De verschillende bomen zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties, met variatie in de kleur van de stam en/of de kleur van de bladeren. Sommige kleurstellingen zijn ideaal voor een girly meisjeskamer, terwijl dezelfde boom in een andere kleurstelling ook erg mooi is voor een jongenskamer. Wil je echt een bling bling effect, dan kun je zelfs kiezen voor behangbomen met een zilverkleurige stam. Apart en met groots effect. Kies je liever voor gemak, of heb je een iets kleiner budget, dan zijn er ook heel mooie en betaalbare muursticker bomen verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Er is voldoende keuze, dus er zit vast iets voor jou bij. Neem snel een kijkje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven