Bellobox: met deze verwenbox voor je viervoeter is ´t altijd dierendag

Wie troost je als je verdrietig bent? Biedt áltijd een luisterend oor? Wie is er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereid om je te volgen door de stad? Je partner? Dan bof je… Ik heb daar toch echt de hond voor! Onze viervoeters staan altijd voor ons klaar. Wil je eens wat voor ze terug doen? Dan kan je voor de Bellobox gaan: dé verwenbox voor honden. Cash mocht een Bellobox reviewen en ik laat je graag samen met hem zien wat er allemaal in zit.

Een hondenleven; Cash reviewt de Bellobox

Het levensdoel van je hond? Zoveel mogelijk plezier maken. Mét jou natuurlijk! Als je dat zorgvuldig afwisselt met een heleboel dutjes tussendoor is zo’n hondenleven nog best vol te houden. O, en laten we de goedgevulde voerbak niet vergeten. Want plezier maken kost natuurlijk bergen energie.

Tussen al dat spelen, slapen en eten door is er nóg iets waar je hond natuurlijk heel blij van wordt. Snacks! En om er zeker van te zijn dat de voorraad niet opraakt, is er de Bellobox voor natuurlijke hondensnacks. Die zal door je viervoeter in ieder geval met veel gekwispel ontvangen worden! Wordt je hond misschien eindelijk vrienden met de postbode 😉 . Voor Cash geldt in ieder geval dat hij met nogal wat interesse de Bellobox bekijkt.

Grappig detail: Cash heeft niet in de gaten gehad wat er in de Bellowbox zat toen hij aangeleverd werd. De box heeft hier een paar dagen binnen snuffelbereik gestaan maar ik heb niet aan hem gemerkt dat er wat lekkers in zat voor hem. Wel zo handig vind ik persoonlijk.

Je bestelt een Bellobox hier en met de code MAMSATWORK krijg je 10% korting tot eind mei 2020.

De Bellobox: de verwenbox voor je hond

Afijn, wie is er nou niet dol op een lekkere snack op zijn tijd? Of je nu kind, volwassene of een viervoeter bent… Iedereen verdient wel eens een lekkere traktatie. Maar let op: ook bij hondjes gaan de pondjes door de mondjes (of ja, bekkies natuurlijk). Geef je hond dus vooral niet teveel snacks. En let er op dat de snacks díe je geeft aansluiten bij de behoeften van je hond.

Dat is precies wat de makers van de Bellobox al voor je gedaan hebben. Hun verwenboxen zijn precies afgestemd op wat honden nodig hebben. Dat is pas verantwoord snacken dus! De Bellobox is er voor kleine, middelgrote en grote honden.

 • Bellobox voor kleine honden met een gewicht tot 10 kilo
 • De verwenbox voor middelgrote honden van 10 tot 25 kilo
 • De Bellobox voor grote hondenrassen vanaf 25 kilo

De box die we voor Cash hebben ontvangen is een middelgrote box, maar màn wat zit die al vol lekkere dingen zeg!

Wat kan je verwachten van de Bellobox?

Je hebt de keuze om eenmalig een Bello’s Proeverij box te bestellen. Deze box is speciaal ontwikkeld om kennis te maken met de producten. Maar je kan ook eenmalig een van de andere boxen bestellen óf voor een abonnement gaan waarbij er iedere maand een snack pakket wordt bezorgd. De proeverij box is daarnaast leuk om kennis te maken met de Bellobox, maar ook om cadeau te geven aan iemand. De snacks worden iedere maand afgewisseld en er zijn zowel traktaties op basis van vlees als van vis. De verwenboxen bevatten onder andere kluiven, pens, beloningssnoepjes en gevriesdroogde snacks.

Prijzen van de box zijn vanaf € 19,99 en exclusief de verzendkosten.

De Bellobox voor puppy’s

Is je hond nog geen 6 maanden oud? Dan is er ook een speciaal verwenpakket voor puppy’s. Vol met snacks die ze op hun leeftijd goed kunnen gebruiken. Bovendien bevat dit pakket lekker veel kluif materiaal zodat je schoenen hopelijk gespaard worden.

… En het verwenpakket voor honden met een allergie

Voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet is er een speciale Bellobox verkrijgbaar. Want ook deze viervoeters verdienen wel eens een traktatie! Als je een hond hebt met een allergie voor bijvoorbeeld vlees (jazeker, dat kan!) zal je merken dat het niet meevalt om hypoallergene hondensnacks voor ze te vinden. Dan kan dit verwenpakket zeker uitkomst bieden. En er is nóg een belangrijk voordeel als je voor de Bellobox gaat!

Review Bellobox

Het verbaasde me om te zien hoe vol de Bellobox zit, daar kan je hond echt wel lang van genieten. Ik ben zelf wel altijd een beetje voorzichtig met grote hoeveelheden, stiekem toch een beetje bang dat Cash dan ‘van streek’ zou raken. Ik geef dus liefst kleine beetjes als het om hondensnacks gaat. Maar natuurlijk duikt Cash met zijn neus in de doos en heeft hij direct een lekkere grote snack te pakken, haha.

Gelukkig heeft hij hier helemaal geen last van gehad en dus kan hij de komende tijd iedere dag genieten van wat lekkers!

Goed voor je hond, goed voor de wereld

Mooi meegenomen: met de verwenboxen maak je niet alleen je hond blij, je steunt ook nog goede doelen. Bij de verkoop van iedere box gaat een deel van de omzet naar het KNGF en Stichting Dierenlot. Bovendien wordt er iedere maand nog een minder bekend en kleinschaliger goed doel gesteund. En al zal je hond de snacks het allerbelangrijkste vinden, persoonlijk vinden wij dit toch ook een fijn idee!

Een verwenpakket van Bellobox winnen?

Wil jij een verwenbox winnen? Dat kan! Laat ons in een reactie weten welke trouwe viervoeter jij van plan bent om in de watten te leggen en plaats in ons FB bericht een foto van jouw viervoeter. Wie weet krijg je binnenkort wel zo’n heerlijk pakket thuisgestuurd voor jou trouwe vriend. De winactie loopt tot 25 april 2020.

22 gedachten over “Bellobox: met deze verwenbox voor je viervoeter is ´t altijd dierendag”

 1. Avatar foto
  annemarie uithoorn

  Heel graag voor onze lieve mieden Ilse & Anouk
  Onze 2 kooiker dames die lusten dit wel super graag hoor Worden ze heel vrolijk van.
  Super leuke actie doe graag voor ze mee

 2. Avatar foto
  Marga beugels

  Wij hebben de zelfde hond als op het filmpje
  Een Kooikerhondje met de naam viktor
  Hij is 14 jaar oud
  Eet nog graag doet heel graag wandelen en gaat graag mee op vakantie .
  Met auto en caravan.
  Blijft altijd bij bagage zitten bang dat we hem vergeten.
  nee zonder viktor gaan we niet het is ons maatje!!!!

 3. Wat zal Jaimy daar van smullen. Het is echt een supelive, slimme, trouwe schat die alles voor je wil doen en geen ophouden weet wat spelen betreft. (Border Collie)

 4. Ik wil graag voor mijn lieve kleine westy een verwen pakket winnen ik ben 83jr. En hij is mijn trouwste kameraad heel lief voor mij .

 5. Ik doe graag mee voor mijn Engels bulldogje Lola op leeftijd (- afgelopen valentindag 9 jaar oud geworden 🙂 en tevens de grootste & liefste vriendin van mijn dochtertje Flore van bijna 2 jaar oud ♡♡♡

 6. vet cool topactie
  voor onze hond Nola(tzi Shu/2 jaar)wij zitten binnen wegens Corona wij moeten hoesten en verkouden dus we mogen niet naar buiten dus onze hond ook niet(alleen in de tuin/zielig) dus heeft Nola wel een bellobox verdiend

 7. Avatar foto
  angela Bartels

  Mijn lieve hondjes; Guus (maltezer), Goku (Jack Russell) en Sushi (Jack Russell).
  Guus woont bij mijn moeder, waar ik nu vanwege de Corona dus niet naar toe kan. Hem mis ik ook enorm, dus voor hem wil ik dit pakket dan ook graag winnen <3!

 8. Een verwenpakket voor mijn schat zou zalig zijn. Ik heb een schat van een hond, Zita! Ze is een Finse lappenhond en een pracht beest! Zij zou hier heel gelukkig van worden. En als zij gelukkig is, ik ook!

 9. Onze George is pas 1,5 maar heeft al een heftig leven achter de rug. We hebben hem geadopteerd en hij leeft inmiddels helemaal op. Een verwenpakket heeft hij wel verdiend!

 10. Avatar foto
  annemarie snijders

  Super graag voor onze meiden Ilse & Anouk Die lusten dit wel hoor.
  Leuk & lekker als beloning voor ze.

 11. Avatar foto
  Soraya Mulders

  Ik zou graag de box winnen voor onze Spike! Deze blije lobbes is nu sinds 3 weken bij ons en mag best wel een beetje verwend worden!

 12. Ik wil graag voor mijn 11 jarige beagle Bruno een pakket winnen, want 17 april wordt Bruno 12! Een mooi kadootje?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven