Ben jij al klaar voor het buitenseizoen?

Het weer is hier weer niet wat het wezen moet…. jammer, maar we gaan ervan uit dat we snel de lente ècht kunnen voelen! En wat dan? Dan is het fijn als je balkon, terras of tuin al helemaal klaar is om te genieten. Toch? Heb jij geen groene vingers? Of besteed je liever je tijd aan iets anders dan aan tuinieren (bv lekker luieren)? Volg dan snel onze tips en voor je het weet ben jij klaar voor de lente en de zomer!

Hoe maak je alles makkelijk èn snel zomerklaar?

Zin om lekker buiten te zitten, maar is het in je tuin of op je balkon nog een kale boel? Geen probleem. Voor je het weet is het er hartstikke gezellig.

In drie stappen regel je het:

1. Koop leuke tuinbloeiers. Lobelia’s bijvoorbeeld, margrieten, begonia’s of primula’s. Er zijn ontzettend veel vrolijke, weelderige, subtiele, kleurrijke of juist maagdelijk witte tuinbloeiers. Bekijk hier de populairsten.

2. Zet ze in een pot. En dat is echt zo eenvoudig als het klinkt. Er zijn mogelijkheden te over: kies voor een heleboel kleine potjes of juist een paar grote bakken, maak het romantisch, strak, kleurrijk of juist stoer. Laat je inspireren.

3. En dan… lekker zitten. Klaar! Dan is het nu tijd voor het belangrijkste onderdeel: heerlijk zitten in je eigen paradijs! Neem een drankje erbij, leg je voeten op tafel, kijk om je heen èn geniet. Vergeet vooral dat laatste niet! Alleen, met z’n tweetjes, met de kinderen of misschien met al je vrienden. Hoe dan ook: op een mooi buitenzitseizoen!

 

gesponsorde posting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven