Ben jij een organisatietalent of kan je wat hulp gebruiken in je gezin?

Ken jij Gezinnig al? Als werkende moeder is deze webshop onmisbaar voor je! Ze hebben waanzinnig leuke producten die ook nog eens een helpende hand bieden in de organisatie we call ‘home’. Want hoezo zou het runnen van een huishouden en een gezin geen bedrijf zijn? Ben jij een organisatietalent? Nou ik werk me kapot!

Ben jij een organisatietalentMet Gezinnig werkt het beter!

Bij Gezinnig  vind je namelijk een gevarieerd aanbod slimme dingen voor gezinnen om de boel thuis prettiger te organiseren. Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memobloks, vrolijke kletsboeken en nog veel meer. Praktische tools en inspiratie voor alle facetten van het gezinsleven: voor mij, voor kids, voor ons, voor thuis en op reis.

De weekplanner voor kinderen is bijvoorbeeld een hele handige! Nu aanschaffen betekent straks na de vakantie op een prettige manier de week in beeld hebben als de kids weer naar school gaan. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Want ieder kind is gebaat bij een stukje planning en hulp in de planning. Bij ons thuis merk ik dat het soepeler loopt als we de weekplanner gebruiken. Vooral voor onze oudste is het een must. Hoe meer wij adhoc willen doen, des te meer hij laat zien dat hij behoefte heeft aan ‘voorkennis’ en structuur.

Organisatie en structuur met Gezinnig

Het begint al in de ochtend. Al bij het opstaan vraagt hij me wat we eten die dag. Dan kan hij zich daar mentaal op voorbereiden. Op vrijdag niet trouwens, maar dat komt omdat we dan standaard friet eten. En ik haal het niet in mijn donder om dat op het laatste moment te switchen! Als ik al van te voren weet dat we beter van dag kunnen wisselen omdat we bijvoorbeeld op zaterdag van huis zijn en er waarschijnlijk frietjes gegeten worden, dan moet ik dat echt met hem bespreken om een kookpunt te vermijden. Maak ik het bespreekbaar dan is er overigens geen probleem. Ook daaruit blijkt dat het gewoon om de informatie gaat en de structuur.

Voor ons is de weekplanner dus een vast gebruiksvoorwerp en misschien is hij ook wel handig voor jullie thuis! Of ben jij een organisatietalent?

 

 

1 gedachte over “Ben jij een organisatietalent of kan je wat hulp gebruiken in je gezin?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven