Ben jij ondernemer en heb je een webshop? Check dan deze app!

Als ondernemer heb je wellicht weinig tijd om zelf op te zoek te gaan naar informatie over webwinkelmarketing. Er zijn genoeg sites waar je terecht kan voor een verzameling aan informatie, maar hoe check je die en waar vind je de beste informatie? 

Wij zijn fan van MamaMarketing. En ze hebben iets nieuws waardoor je iedere dag eenvoudig op de hoogte blijft.  Ze delen iedere dag een tip, trick of tool op het gebied van webwinkelmarketing in hun app. Daarmee leer je hoe je zelf je marketing aanpakt, op een manier die bij jou past. Zo wordt marketing leuker, doe je het vaker en zul je meer klanten naar je webwinkel trekken.

 

Ideaal dus, die tips! Download hun app op jouw iPhone  en krijg alle blogartikelen, tweets en Facebook Updates handig bij elkaar. Geen verschillende kanalen meer afstruinen, maar alles gewoon in een app.

Wordt jouw webwinkel daardoor niet gevonden door klanten? En verdien je, ondanks je harde werken, te weinig? Als je de MamaMarketing app download dan 

  • lees je meer over webwinkelmarketing,
  • word het  het leuker om ermee aan de slag te gaan en
  • verdien je meer met je webwinkel.

Veel marketingplezier!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven