BeSafe zwangerschapsgordel voor de veiligheid van je baby

Autorijden tijdens je zwangerschap. Logisch dat je dat blijft doen en misschien doe je het zelfs wel meer dan voorheen. Omdat het fietsen bijvoorbeeld niet meer zo makkelijk gaat, of omdat je niet meer wilt gaan vliegen. Heb jij wel eens echt goed nagedacht over de veiligheid van je ongeboren baby als je in de auto stapte? Ken je de Besafe zwangerschapsgordel? Ik had hier nog niet eerder van gehoord, maar dit is dus een zwangerschapsgordel die ervoor zorgt dat jij én je baby allebei beschermd zijn tijdens je autorit.

Eigenlijk doet deze zwangerschapsgordel exact dat, wat ik destijds met mijn handen deed. Met één verschil… de BeSafe zwangerschapsgordel doet het ook ten tijde van een ongeluk. Ik heb het gelukkig niet meegemaakt maar we snappen allemaal wel dat – bij een botsing-  de kans groot is dat ik met mijn hand de autoriem niet meer op de juiste plek kan houden. En jij ook niet.

BeSafe gordel zwangerschap

Besafe zwangerschapsgordel en autostoeltjes, voor veiligheid op de weg

BeSafe is een Noors merk wat zich sterk richt op de veiligheid van baby’s en kinderen op de weg. Zij zijn dan ook expert in autostoeltjes voor je baby, voor je kleuter én voor oudere kinderen. Maar naast dat ze zich richten op de autostoeltjes hebben zij dus óók gedacht aan de veiligheid van de ongeboren baby door middel van de BeSafe zwangerschapsgordel.

Lees ook: ongelukken in het verkeer… vrouwen zijn vaker slachtoffer

Wat is de BeSafe zwangerschapsgordel?

De BeSafe zwangerschapsgordel is geen geheel nieuwe gordel maar juist een gordelgeleider voor zwangere vrouwen. Deze geleider zorgt ervoor dat de standaard veiligheidsgordel van de auto naar beneden geleid wordt totdat deze onder de zwangere buik valt.

Je hoeft de gordel dus niet meer met je hand onder je buik te houden. Want zeg nu zelf… zo’n gordel die over je buik heen loopt is knap irritant.

BeSafe zwangerschapsgordel

Waarom moet de gordel juist onder de buik vallen?

Een eventuele impact door een ongeluk wordt nooit opgevangen door de zwangere buik, maar altijd door het bekken. De BeSafe zwangerschapsgordel zorgt ervoor dat de autogordel juist op die plek (bij het bekken) op de juiste positie gehouden wordt. Hierdoor kan de buik niet onder de heupriem door glijden

Hieronder krijg je een indruk an de impact die een ongeluk kan hebben op jouw en je zwangere buik, zonder en mét BeSafe zwangerschapsgordel.

Het dragen van deze veiligheidsgordel gedurende je zwangerschap wordt aangeraden vanaf de 2e maand zwangerschap. Meer weten over deze unieke veiligheidsgordel voor tijdens je zwangerschap? Lees dan de website van BeSafe zelf even.

<3 Bestellen van de BeSafe zwangerschapsgordel kan ook online in Nederland, bijvoorbeeld bij Bol.com (€ 38,90)

Lees ook: verzacht je rugpijn bij zwangerschap met deze tips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven