Besparen op luiers doe je zo

Zó bespaar je jaarlijks honderden euro’s op luiers! Iedere ouder zal het beamen: luiers zijn gedurende de eerste jaren van je kindje niet aan te slepen en daarmee een grote kostenpost. Gelukkig kun je veel geld besparen door luiers in de aanbieding te kopen, als je goed oplet zelfs meer dan 500 euro!

Enig idee hoeveel je voor één luier voor je kindje betaalt? De meesten hebben geen flauw benul en staan er niet bij stil of dit 15, 20 of 30 cent is. En het klopt, een paar cent meer of minder voor een luier klinkt misschien niet veel. Maar wel als je bedenkt dat een baby in totaal meer dan 7000 luiers gebruikt!

Ga maar na: in het eerste jaar poept en plast je kindje zo’n 2500 luiers vol en in de drie jaren daarna gemiddeld 1800, 1500 en nog eens 1500. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om dan te beseffen dat het kopen van luiers van grote invloed is op je portemonnee. Het voordeel is dat luiers vaak in de aanbieding zijn: pak het slim aan en je bespaart zonder veel inspanning al snel meer dan 500 euro op luiers!

Besparen op je luiers met de vergelijkingsaanbieder Luierinfo.nl

En dan is het fijn dat internet bestaat en dat er mensen zijn die handige websites ontwikkelen 😉 . Zoals bijvoorbeeld de site Luierinfo.nl die elke dag alle luier aanbiedingen met elkaar vergelijkt! Luierinfo.nl is de oudste en bekendste vergelijker op dit gebied en legt al 10 jaar de luier aanbiedingen van alle winkels naast elkaar. En niet alleen de online acties, maar ook de kortingen op luiers bij supermarkten en drogisterijen. Op Luierinfo vind je dus altijd een volledig en actueel overzicht van alle promoties, met daarnaast achtergrondinformatie over alle merken luiers. Superhandig!

Als je de honderden luier aanbiedingen die er dagelijks zijn bekijkt zul je snel zien dat er altijd veel merken met 50% korting of meer te koop zijn. Als je ze maar bij de juiste aanbieder koopt kan je dus echt wel besparen op luiers. Op een maandbox Pampers bespaar je bijvoorbeeld al tientallen euro’s door je luiers simpelweg bij de juiste (web)winkel te kopen. Mijn tip is om niet zozeer op de prijs per verpakking, maar op de prijs per luier te letten! Op Luierinfo wordt deze prijs per luier weergegeven zodat je ook verpakkingen met elkaar kunt vergelijken.

Door goed op de aanbiedingen te letten bespaar je gemiddeld ongeveer 8 cent per luier! Dat is dus meer dan 500 euro bij 7000 luiers!

Besparen op Pampers en Zwitsal of huismerk luiers?

Je kunt natuurlijk ook geld besparen door te kiezen voor een huismerk luier van een drogisterij of supermarkt in plaats van voor de bekende soorten zoals Pampers en Zwitsal. Niet iedereen is hier enthousiast over, maar de standaard prijzen van huismerk luiers zijn altijd lager, lees hier maar eens in mijn blog over Kruidvat vs Pampers luiers. Een nadeel van deze luiers is dat ze bij minder winkels worden verkocht en dus op minder plekken en niet zo vaak in de aanbieding zijn. Zoek dus voor jezelf uit wat op de lange termijn het voordeligst is én welke luiers natuurlijk het beste bij jouw kindje passen. Niet alleen de prijs van de luiers, maar ook het draagcomfort is uiteraard belangrijk.

Tip: Probeer bij je keuze in type luiers dus eerst een aantal merken uit. Bepaal op basis daarvan welke luier voor juw kindje het beste is en kijk daarin niet alleen naar het draagcomfort, maar ook naar hoeveel luiers je van dit merk op een dag gebruikt ten opzichte van een ander merk. Pas dan weet je waar je echt voor moet kiezen. Een ander merk kan namelijk wel goedkoper zijn per luier en dan lijkt het of je aan het besparen bent. Maar als je van dat merk meer luiers op een dag nodig hebt omdat je kindje anders sneller doorlekt… dan betaal je nog net zoveel (of misschien zelfs wel meer).

Aanbiedingen vergelijken is dus slim, maar liefst wél van het merk luiers dat jij het liefst gebruikt bij jouw baby. En eerlijk is eerlijk… het meeste bespaar je nog door geen luiers te gebruiken. Je richten op de zindelijkheid van je kind kan dus dé oplossing zijn om te besparen op luiers!

Ook aanbiedingen voor luiers en billendoekjes!

Op Luierinfo vind je heel veel merken luiers. Naast alle luiers kan je ook besparen op babydoekjes en billendoekjes. Ook hier laten ze alle aanbiedingen van zien. Handig natuurlijk, want billendoekjes en babydoekjes worden ook in flinke hoeveelheden gebruikt en dus kan je hier ook flink op besparen! De grote verpakkingen die zijn vaak het voordeligst.

Oh ja, schrijf je in voor de nieuwsbrief van Luierinfo om elke week alle aanbiedingen van luiers en babydoekjes te ontvangen. Dan maak je ook nog eens regelmatig kans op gratis luiers!

1 gedachte over “Besparen op luiers doe je zo”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven