Betaalbaar design op je werkplek

Werk je af en toe vanuit huis of heb je een kantoor aan huis? Dan weet je dat het prettig is om een plek te hebben waar je de rust hebt om gemotiveerd en geconcentreerd te werken. Nog prettiger is het als het een inspirerende en opgeruimde werkplek is, extra belangrijk als je ook wel eens klanten ontvangt. Maar zoals altijd geldt ook hier… een opgeruimd kantoor zorgt voor een opgeruimd hoofd. En een opgeruimd hoofd is uitermate belangrijk om effectief te kunnen werken. betaalbaar designBetaalbaar design helpt je daarbij!

Fijn is het als je tijd hebt om op zoek te gaan ‘parels’ die jouw werkplek er georganiseerd en stijlvol uit laten zien. Bovenstaande plaatje is voor mij een voorbeeld voor betaalbaar design, i love it!

Betaalbaar design

Palaset is Fins design en het is zoeken naar een webshop waar ze dit kunnen leveren 😉 . Het zijn sterke en solide bureau basics en opbergsystemen van acryl en verkrijgbaar in transparant, rood, wit of zwart. Een combinatie van kleuren is ook mooi! Kies wat past bij je bedrijf, je werkplek en uiteraard bij jou persoonlijk. Palaset zorgt voor een unieke uitstraling en maakt van jouw werkplek een echte eyecatcher! En dat doet betaalbaar design voor je.

betaalbaar design

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven