Vacature betaald bloggen voor de liefhebber

Betaald bloggen? Tja, zo’n baan is niet zo heel eenvoudig te vinden. In ieder geval niet als het gaat om een baan bij een baas. Maar als freelance blogger kan je wellicht wel aan de bak … wij hebben een vacature open!

betaald bloggen

Bij MamsatWork hebben we een start gemaakt met het uitbetalen van onze bloggers, mits ze aan een aantal voorwaarden kunnen voldoen. Ben jij benieuwd of dat het iets voor jou is? Lees dan vooral verder voor onze vacature betaald bloggen!

Heb jij affiniteit met het ouderschap en hou je ervan om met een humoristische en kritische noot te schrijven? Beheers je de Nederlandse taal goed én loop je over van inspiratie? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou!

Om dit persoonlijke lifestyleblog verder te laten groeien zoek ik bloggers die op freelance basis een aanvulling willen zijn binnen ons gezellige team. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen… het is nog geen vetpot, dat betaald bloggen ;). Zo, dat is eruit, met het gevaar dat je nu natuurlijk wegklikt en niet meer terugkomt. Maar hé…. je bent er nog! Leuk! Misschien kunnen we dan toch samenwerken 😀 .

Voor de vacature betaald bloggen zoek ik:

  • een schrijftalent met een overdosis aan inspiratie
  • iemand die niet bang is zijn of haar mening te geven
  • humor en een kritische noot om lezers te boeien
  • inlevingsvermogen in moeders en hun interesses
  • een social media freak
  • unieke content die nergens anders gepubliceerd wordt
  • een wekelijks commitment

Het starttarief voor een blog is € 5,00 en voor iedere 500 views krijg je een extra uitbetaling. Ik had je al gewaarschuwd toch? Het is (nog) geen vetpot 😉 . Maar als je toch al graag had willen bloggen, dan is het mooi meegenomen. En ik beloof je… ik doe mijn uiterste best om de bedragen op te schroeven in de toekomst.

Heb je interesse om je kunsten te vertonen aan het lezerspubliek van MamsatWork? Dan nodig ik je van harte uit om me te mailen.

Een cv? Huh? Nee hoor, die hoef ik niet. Wat ik wel graag zou willen zien is een proefblog, zodat we kunnen kijken of je schrijfstijl past bij ons lifestyleblog en bij onze lezeressen. Na een proeftijd van een maand kijken we samen of er een klik is en we verder gaan, ok?

Wat heb ik je te bieden?

  • een podium voor jouw hersenspinsels
  • een leuk netwerk van bloggers binnen een afgesloten facebookgroep
  • eventuele mogelijkheid om producten te reviewen, events bij te wonen en deel te nemen aan persreizen (het product of uitje is in dit geval de vergoeding)

Mail je me?

 

 

 

8 gedachten over “Vacature betaald bloggen voor de liefhebber”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven