Binnen 5 minuten een beter seksleven met een O-shot !

Toe aan een beter seksleven? Even geleden schreven wij al een artikel over ‘geen zin in seks‘ naar aanleiding van een onderzoek wat toen gedaan werd onder 1000 vrouwen. Uitkomst hiervan was dat tweederde van de vrouwen ‘maar’ eenmaal per week seks heeft. En dat ook nog eens meer dan voldoende vindt. Waarschijnlijk omdat de zin in verdwenen is (of er nooit geweest is). Aan de andere kant weten we ook dat een beter seksleven goed is voor je gezondheid èn je relatie!

Maar een beter seksleven is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Je kan nog zo je best doen… als je libido gedaald is (om wat voor reden dan ook) dan krijg je dat niet zomaar meer opgekrikt!

beter seksleven door o-shot

Beter seksleven met O-shot!

Tot nu! Want dames (en ook heren) er is uitstekend nieuws voor jullie! Het O-shot voor de vrouwen of het P-shot voor de mannen. Ik hoor je al denken… huh? O-shot? Het is toch G-spot?

Nee, het O-shot is wat anders, namelijk een orgasme shot. Alhoewel het wel een lichaamseigen dingetje is, is het geen plekje in je lichaam waar je opgewonden van raakt, maar juist een lichaamseigen stof waar je een beter seksleven van krijgt door het te laten injecteren.

De behandeling werkt overigens niet alleen om je libido op te krikken maar is ook positief bewezen tegen incontinentie bij vrouwen.

Hoe werkt dat orgasme shot?

In Amerika is het orgasme shot blijkbaar al niet meer aan te slepen. Het orgasme shot zorgt voor een sterker orgasme én toenemende seksuele verlangens. Wie wil dat nu niet? Wetende dat dit ook je gezondheid ten goede komt klinkt dit allemaal heel positief!

Vanuit je arm wordt wat bloed afgenomen waarna een speciale centrifuge de bloedplaatjes scheidt. Het overblijfsel, plaatjes rijk plasma (PRP), wordt vervolgens teruggespoten in de vagina. Deze waardevolle stoffen verjongen de huid en de bloedtoevoer op de plek van behandeling, waardoor een beter seksleven voor de deur staat.

De arts raadt zelfs aan om dezelfde dag nog te starten met de verbetering van je seksleven door direct ‘van bil’ te gaan. Dat stimuleert namelijk je seksuele beleving en de mate waarin je tot een orgasme komt.

Het gebruik van PRP in de cosmetische geneeskunde is overigens niet nieuw: de helende en verjongende werking op de huid werd al door vele celebrities in Amerika ‘ontdekt’ en de O-shot behandeling werd daar dan ook enthousiast ontvangen.

Hoe voelt de behandeling met het O-shot ?

Klinkt allemaal een beetje spannend maar volgens dokter Olivier Groh stelt het allemaal niet zoveel voor. De behandeling zelf is binnen 40 minuten gedaan en aangezien je een verdovende gel in je vagina gespoten krijgt zal je geen tot weinig discomfort hebben van de behandeling.

De behandeling werkt bij 80-90% van de vrouwen en kan ingezet worden vanaf 18 jaar. De behandeling is dan ook niet alleen bedoelt voor vrouwen die hun libido na jaren weer een beetje willen opkrikken. Ook meisjes en vrouwen die maar heel moeizaam tot een orgasme kunnen komen hebben profijt bij de O-shot.

In een handomdraai een beter seksleven

Nog steeds heb je zelf de aanzet tot een beter seksleven in de hand. Maar als je daarmee geholpen kan worden, waarom zou je dat dan niet doen?

Zeker in relaties waarin het seksleven altijd goed is geweest, maar er bijvoorbeeld door de overgang ‘problemen’ zijn ontstaan lijkt me dit een prima middel! Het enige jammere is dat de O-shot ongeveer een jaar werkt. Daarna zal je waarschijnlijk wederom een behandeling moeten ondergaan om je seksleven blijvend optimaal te houden.

Maar hé, als dat je relatie, je gezondheid én je figuur ten goede komt… dan zeg ik proost op die shot!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven