BeterBio.nl, ideaal voor werkende moeders met biologische interesses! Win nu een box!

Je hebt een drukke agenda. De opvoeding van je kinderen, je baan, je man, je vriendinnen, je sporten etcetera. En dan heb je daarnaast ook nog het huishouden om je druk over te maken en het feit dat je gezond wilt leven en eten. Klinkt dit herkenbaar? Ik geef toe… bij ons staat het huishouden niet zo hoog op de prioriteitenlijst, maar ik kan niet ontkennen dat het toch zo nu en dan moet gebeuren. Het boodschappen doen daarentegen is iets wat (bijna) dagelijks terugkomt. Natuurlijk kan je proberen dat te reduceren, maar ik wil toch minstens een aantal keren per week verse groenten hebben om iets lekkers mee te maken. En dat betekent dus vrij regelmatig naar de winkel voor de dagelijkse dingen …. of naar Beterbio.

Beterbio boodschappen

Onlangs ‘liep’ ik tegen BeterBio aan, een initiatief om biologische boodschappen thuis te laten bezorgen. En dat betekent twee vliegen in één klap. Of zeg maar gerust drie! Niet zelf nog eens naar de winkel vliegen (1), biologisch eten, gezond èn beter voor het milieu (2) en last but not least…. niet zelf hoeven nadenken over wat je gaat koken vanavond (3) ! En voor mij zijn nummer twee en drie een heel belangrijk ding geworden. Bewuster en gezonder eten is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je mindset. Het runnen van mijn gezin en mijn eigen bedrijf kost veel energie. Voor mij is het dan ook belangrijk dat ik die energie heb en dat mijn lichaam gezond is. Daarnaast geeft het mij enorm veel rust als ik niet na hoef te denken over wat we eten. Iedere dag weer. Het kan me onbewust zomaar een half uur per dag schelen denk ik.

BeterBio biologisch

 

BeterBio stelt wekelijks biologische boodschappen pakketten samen die je kunt bestellen en gratis thuis kan laten bezorgen. Op die manier kun je gemakkelijk en snel de verste en duurzaamste ingredienten in huis halen, om lekker eten mee te maken waar je van te voren niet te veel over na hoeft te denken. Aangezien er recepten meegeleverd worden in de Beterbio box wordt gezond en lekker koken ook nog eens eenvoudig. Leuk detail is dat op de achterzijde van de recepten de leveranciers van de artikelen aan bod komen. De tuinder dus bijvoorbeeld, waar de appels vandaan komen die je die dag hebt ontvangen. Zo weet je dat je biologisch eet, en weet je ook nog eens wie dat mogelijk heeft gemaakt!

Verder kan je naast de boxen ook gewoon losse producten bestellen, en alles wordt gratis thuisbezorgd (mits je woonplaats al in de bezorgroute zit). Wij hebben met plezier de bio-Freshbox uitgetest! De kindjes moesten een beetje wennen aan het feit dat er ook spruitjes op het menu stonden en de blauwaderkaas heb ik voor hen maar achterwege gelaten, maar wij hebben genoten van wat ‘anders dan anders’ eten. Zelf kom ik er niet snel op om een salade met blauwaderkaas te maken, vooral ook omdat het niet onze favoriet is. Maar we hebben er heerlijk van gegeten moet ik zeggen. En ook de spaghetti ging er goed in bij ons èn bij de kids. Toegegeven, ik heb zelf de spaghetti niet gegeten, maar alleen de gemaakte saus gecombineerd met courgetti waar ik eerder al een blog over schreef.

BeterBio

 

Al met al hebben we heerlijk gesmikkeld van de gezonde BeterBio box en de extra artikelen zoals 100% biologische chocolaatjes en ranja. Wil je het ook eens uitproberen? Dat kan, want we hebben een winactie waar je aan mee kan doen. Check wel even voor de zekerheid of dat ze bij jou in de buurt ook al bezorgen, ok? We mogen 2 boxen verloten, nl een Bio-Freshbox en en Bio-Veggie Box. Doe je mee? De winactie loopt tot 6 maart 2015.

[Form id=”64″]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven