Beurs Eigen Huis, een totaalconcept om bij weg te dromen

Ben jij ook zo’n interieur freak? Wij hebben hier in huis al aardig wat verbouwingen achter de rug, en nog steeds staan er een paar op mijn lijstje, zoals onze slaapkamer uitbreiden, een dakkapel bij Lotte op haar kamer en een jaccuzi. De laatste komt weliswaar buiten maar hoort er ook een beetje bij vind ik. Ik ga dan ook volgend weekend mijn hart ophalen bij de Beurs Eigen Huis.

beurs eigen huis
Bron: Beurs Eigen Huis en Jaarbeurs

De kids gaan uit logeren, want die neem ik dus niét mee 😉 . Manlief en ik gaan lekker samen op stap. Wegzwijmelen bij al het moois wat daar staat, ideeën opdoen voor de toekomstige verbouwingen én kijken wat er allemaal voor nieuwe technieken en designs geshowt worden. Als ik kijk naar alle deelnemende partijen dan kan ik daar best een dagje rondsnuffelen.

beurs eigen huis
Bron: Beurs Eigen Huis en Jaarbeurs

De Beurs Eigen Huis is overigens niet alleen maar gericht op het interieur hoor, ook qua tuinen kan je er alle kanten op.

Zin om ook te gaan? Wij mogen 10 kaartjes weggeven! Dat betekent dat we 5 (!) winnaars mogen trekken en die kunnen op hun beurt natuurlijk nog gezellig iemand meenemen. De Bers Eigen Huis is dit jaar van 4 t/m 6 maart.

Winactie: laat ons op Facebook weten wie jij wil verrassen met deze kaartjes. De winactie loopt tot en met 3 Maart 2016.

1 gedachte over “Beurs Eigen Huis, een totaalconcept om bij weg te dromen”

  1. Ik zou graag meedoen met deze winacties van jullie.
    Maar ik heb geen Facebook en kan dus nooit meedoen.
    Dat is toch niet leuk voor de mensen die geen Facebook hebben en wel altijd deze site bezoeken.
    Is daar niets aan te doen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven