Beurs ‘Ouders Natuurlijk’

Op 3 juli 2011 is in Arnhem de beurs Ouders Natuurlijk. Van 10.00-17.00 uur zijn alle zwangeren, jonge ouders, zorgverleners en overige geïnteresseerden van harte welkom.

Een uniek event waar je kijken, shoppen, leren en proberen kunt combineren!

Er zijn diverse lezingen en workshops waar je van alles leert over bijvoorbeeld: bijvoeding, huidverzorging, babydragen en ontspannen bevallen. Daarnaast zijn er een hoop webwinkels die hun spullen willen laten zien. Laat je verrassen door de bijzondere natuurlijke producten.

Er is voldoende te zien en te doen om hier een lekker dagje uit van te maken. De kinderen kunnen terecht in de knutselhoek, een hapje en drankje zijn verkrijgbaar en zelfs aan een speciale voedingsruimte is gedacht.

Wil je precies weten wat er speelt? Kijk dan op de speciale site van Ouders Natuurlijk

Ouders Natuurlijk geeft 2×2 gratis vrijkaarten weg, à € 7,50 per stuk. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar ons tbv de verloting.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

2 gedachten over “Beurs ‘Ouders Natuurlijk’”

  1. Pingback: Winnaars van de ‘Ouders Natuurlijk Beurs’ kaarten | Het online platform voor werkende moeders, door werkende moeders

  2. De gebruikte foto bij het artikel is van mijn kraam op de vorige beurs, leuk om het nu terug te zien.

    Ik ben er dit keer niet bij op de beurs, maar ik hoop dat het veel bezoekers gaat opleveren.

    succes,

    Linda Tuk
    Mijnhemeltje.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven