Yolanthe heeft een hele crew bij haar bevalling

De bevalling is op komst. Het is nog niet zover, maar op internet zijn de eerste signalen van de bevalling van Yolanthe al gespot.

Zo is zus Xelly inmiddels al in Instanbul gearriveerd samen met haar vriend Beer. Daarnaast is Yolanthe haar favoriete vriendin Jennifer Cooke ook al van de partij. Wie zou er nog meer bij de bevalling van Yolanthe aanwezig zijn?

Sally & Beer On our way to #istanbul !✈️

Een foto die is geplaatst door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op


Dat doet mij allemaal weer even aan mijn eigen bevalling(en) denken.  Ergens kan ik me nog vaag herinneren dat ik iedereen om me heen al vroegtijdig heb laten weten dat er niemand bij de bevalling mocht zijn. Behalve manlief dan, die dan weer wel 😛 .

Ikzelf vind dat persoonlijk ook echt een no-go. Alsof het fijn is om er zoveel publiek bij te hebben, ik moet er niet aan denken. Ik weet nog dat de verpleegkundige ons destijds (toen ik al met mijn benen wijd lag) vroeg of we ‘het’ gefilmd wilden hebben en daarna direct zei “geef je telefoon maar, dan doe ik dat wel”…

Tussen het kreunen en zuchten door wist ik nog net uit te brengen dat manlief die telefoon in zijn zak moest houden en dat ik ècht niet zat te wachten op kiekjes en films. Ik hoef mijn bevalling niet nogmaals na te kijken 😉 . Ze zitten in mijn hoofd en dat is voldoende.

bevalling

Visite bij je bevalling

Maar dat is natuurlijk héél persoonlijk (persoonlijker als dit wordt het wat mij betreft niet). Ik hoor ook verhalen om me heen van vrouwen die juist wel graag moeder, schoonmoeder en vriendin bij de bevalling willen hebben, of hebben gehad. Ik ben benieuwd of dat Xelly en Jennifer nu in Instanbul zitten om gewoon na de bevalling snel bij Yolanthe te kunnen zijn, of dat ze ook echt aanwezig zijn op het moment suprème.

Vertel eens… was er iemand bij jou bevalling aanwezig en wat vond je daarvan?

6 gedachten over “Yolanthe heeft een hele crew bij haar bevalling”

  1. Ik denk dat veel mensen om je heen bij de bevalling niet goed werkt. Je kunt dan niet goed in jezelf keren, en dat is toch wat er uiteindelijk gebeurt tijdens een bevalling.

    Ik vraag me af of Yolanthe ook weer 3 keer van outfit gaat veranderen tijdens de bevalling, net als bij haar huwelijk….

  2. Ik had naast mijn man ook mijn moeder erbij en een geboorte fotograaf. Uiteindelijk werd het een spoed keizersnede en toen was er een heel team van vreemde bij plus mijn man dan..
    Ik was van te voren enorm blij dat mijn moeder er ook was en vond het echt vervelend dat ze niet bij de geboorte kon zijn.

  3. Bij mijn beide bevallingen was mijn man erbij (die het allemaal slecht kon handelen). Bij beide bevallingen kwam m’n oudste zus iets brengen en bij beide bevalling bleek ze mijn grootste steun en toeverlaat op dat moment! Dat heeft echt zo moeten zijn! Alsof ze me begreep wat ik waar wanneer voelde en wat te doen om te pijn draaglijker te maken.

    Buiten de geboorte van mijn kindjes is dat een van de mooiste dingen die ik tot nu toe mee heb mogen maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven