Bewust Onverantwoord Eten: ga voor BOE deze feestdagen!

Er is geen ontkomen aan. We rollen van de chocolade pepernoten in de chocolade kransjes, van het speculaas in de Kerststol en van de marsepein met je neus in de roomboter. En als we niet uitkijken rollen we zelfs letterlijk het nieuwe jaar binnen met een buik vol champagne en oliebollen. Hoewel, uitkijken? De feestdagen zijn voor mij nou juist een periode om al dat diëten even te vergeten. Herkenbaar? Mooi! Ze heten niet voor niks ‘feest’ dagen 😉 . En dus gaan we hier gewoon even Bewust Onverantwoord Eten. Kies jij ook voor BOE deze feestdagen?

Lees ook: Ondergewicht, nooit aan de lijn maar blij met iedere kilo erbij

Bewust Onverantwoord Eten: jummie

De shakes kunnen het shaken, geen watcher op m’n weight, we hebben schijt aan Sonja, Atkins is op date met Cambridge en slim- en modifast gaan op slow. Een ban op de diëten! Ik ga genieten. Schijt aan de Schijf van Vijf. Geen calorieën tellen of me druk maken om vetten en eiwitten. Zonder schuldgevoel ga ik aan de Kerst en Nieuwjaarsdis. Met wijn, roomsauzen, roomboter, mals vlees, aardappel- en garnalenkroketjes, gestoomde groentes, heerlijke salades, stokbrood met dips en ijs met slagroom na! En met oud & nieuw doen we het allemaal weer overnieuw!

Bewust onverantwoord eten. Da’s voor ons geen gebruikelijk onderwerp 😉 . Meestal bloggen we hier over minder suiker eten, of van je overtollige kilo’s af komen. De meer verantwoorde thema’s op het gebied van gezondheid, zeg maar 😉 . Maar af en toe mag je daar toch ook best even lak aan hebben? Zeker tijdens de feestdagen, die zijn immers al zwaar genoeg zónder dieet 😉 . Hoe ga jij daar mee om? Ga je in december ook Bewust Onverantwoord Eten? Of houd jij je dieet gewoon stug vol?

Ik in ieder geval niet. Het pepernotendeeg is veel te lekker. En super onverantwoord om rauw te eten, ik weet het… Maar goed, je gaat voor BOE of niet 😉 . Al zitten er aan bewust onverantwoord eten natuurlijk ook wat minpunten. Eén heel groot minpunt zelfs. En dat is mijn buikomvang in de maand januari 😉 . Beter bekend als het schrikeffect ná BOE.

Boe? Oeh!

Ik ga bewust onverantwoord eten..a.k.a. BOE! Lekker puh! Maar na BOE! volgt vaak een schrikeffect… Of eigenlijk altijd. Het figuur-corrigerende ondergoed en de sportoutfit liggen al klaar. Eén keer raden waar de volgende blog over gaat.. Hoe ga jij weer van de decemberkilo’s af komen?

Ik wens iedereen heerlijke onbezorgde feestdagen toe waarbij genieten voorop staat!

BOELees ook: Afvallen voor de feestdagen in plaats van er na, slim he?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven