Bianca Molenaar, working mam van week 13

Op de valreep een gaatje vrij in de working mams van de week… of ik een plekje wil als ‘working mam’ ? Ja natuurlijk! Maarja wat moet je dan over jezelf vertellen…. dat ik werk en dat ik kinderen heb dat begrijp je natuurlijk wel.

Om te beginnen zal ik me even voorstellen, of misschien ken je me al van het mamsatwork-team. Ik ben Bianca, 33 jaar en getrouwd met mijn jeugdliefde Dave (36), samen hebben we een dochter van 5 en een zoontje van 3 en wonen we in een nieuwbouwwijk.

Sinds 8 jaar run ik mijn eigen schoonheidssalon (www.salonbellissima.nl) en daarnaast heb ik nog een webshop (www.webshop4beauty.nl)  (uiteraard in beautyproducten) en een beautyblog (www.blog4beauty.nl) . En natuurlijk mijn wekelijkse bijdrage aan Mamsatwork!

Mijn werk is naast mijn gezin mijn grote passie. Zonder mijn werk zou ik geen leuke moeder zijn, dat weet ik 100% zeker. Gelukkig hebben we lieve opa’s en oma’s die graag op onze bloedjes willen passen. Net als jij heb ik het druk met mama zijn, het huishouden runnen, partner en geliefde zijn, o ja en natuurlijk werken. Dus eigenlijk de hele dag van hot naar her rennen en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Ik leef met to-do-lijstjes en hou vooral van afstrepen, maar meestal komt er meer bij dan er vanaf gaat.

Vandaag was ook zo’n dag, dochterlief was vanmorgen een beetje koortsig en hangerig, dus ja wat doe je dan als moeder? Je gooit je planning overboord en gaat lekker op de bank zitten met je kleine zieke meisje tegen je aan. Toch stiekem genietend van het even niks moeten.

Natuurlijk lag mijn hele planning in de war, ik heb amper wat kunnen doen vandaag, dus wat doe je zodra je man uit zijn werk komt… je vliegt naar de supermarkt omdat er geen droog brood meer te vinden is in huis, de boekjes moesten ook nog even terug naar de bieb en sjeest nog gauw even langs de bakker om lekkere broodjes voor het Paasontbijt te halen. Want ja ik ga er vanuit dat dochterlief morgen wel weer beter is! 

Ook dat is het leven van een werkende mama! And I love it!

 

Ook eens working mam in de spotlight zijn? Geef jezelf op!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top