Bij Little Different vind je de liefste en zachtste kraamcadeaus

Niets is leuker dan een kraamcadeau uitzoeken. Ten eerste omdat het betekent dat er in je vrienden- of familiekring een lief klein baby’tje op komst is. Altijd leuk! Ten tweede omdat je weet dat de mama in spe weg zal smelten bij de gedachte dat die kleine spruit in haar buik straks dat pakje zal dragen. 
En ten derde omdat die kleertjes in de allerkleinste maatjes gewoon zo ontzettend zoet zijn… dat je het al bijna zou willen kopen ook al is er niemand in je omgeving zwanger!

Little Different: kraamcadeau(s) om bij weg te smelten

Bij Little Different vind je babykleding in prachtige zachte naturel-tinten en de zachtste stoffen, die perfect passen bij zo’n puur en kwetsbaar klein mensje. Een magisch kraamcadeau wat altijd welkom is.
Een ander voordeel van naturel-tinten is dat je niet hoeft te wachten tot de 20 weken echo om te weten of het voor een jongen of meisje is. Of natuurlijk als papa en mama het geslacht geheim of een verrassing houden. 
Je kunt er alle kanten mee op!

Een kleine selectie van perfecte kraamcadeaus bij Little Different van de merken Sticky-Fudge en House of Jamie…. je zou bijna niet willen kiezen. 

Kraamcadeau

Mijn naam is Marjolijn Langens, woonachtig in het Brabantse Drunen samen met mijn man en 3 kinderen; Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014).
Naast het übermoederschap ben ik vooral ook een freelance tekstschrijfster en journaliste voor Wegener Media.
Met een schoolgaande kleuter, een (enorm!) puberende peuter, een baby en mijn werk waarbij ik een diversiteit aan mensen ontmoet, is er vast genoeg stof om over te schrijven.
Wat zie je van mij terug in MamsatWork? Als lid van de redactie verzorg ik reviews, blogs en verslagen van (pers-)evenementen.
Daarnaast help ik hier en daar de puntjes op de i te zetten door ingezonden stukken te redigeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven