Bij Little Different vind je de liefste en zachtste kraamcadeaus

Niets is leuker dan een kraamcadeau uitzoeken. Ten eerste omdat het betekent dat er in je vrienden- of familiekring een lief klein baby’tje op komst is. Altijd leuk! Ten tweede omdat je weet dat de mama in spe weg zal smelten bij de gedachte dat die kleine spruit in haar buik straks dat pakje zal dragen. 
En ten derde omdat die kleertjes in de allerkleinste maatjes gewoon zo ontzettend zoet zijn… dat je het al bijna zou willen kopen ook al is er niemand in je omgeving zwanger!

Little Different: kraamcadeau(s) om bij weg te smelten

Bij Little Different vind je babykleding in prachtige zachte naturel-tinten en de zachtste stoffen, die perfect passen bij zo’n puur en kwetsbaar klein mensje. Een magisch kraamcadeau wat altijd welkom is.
Een ander voordeel van naturel-tinten is dat je niet hoeft te wachten tot de 20 weken echo om te weten of het voor een jongen of meisje is. Of natuurlijk als papa en mama het geslacht geheim of een verrassing houden. 
Je kunt er alle kanten mee op!

Een kleine selectie van perfecte kraamcadeaus bij Little Different van de merken Sticky-Fudge en House of Jamie…. je zou bijna niet willen kiezen. 

Kraamcadeau

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven