Bijzondere mail in inbox

Gisteren ontving ik een bijzondere mail in mijn inbox, kijk maar:

Hallo ik ben Estelle Winthagen en ik word 8 jaar en zou heel erg graag willen trakteren. In mijn klas zitten 35 kinderen in en misschien heeft U wel iets heel erg leuks voor mij (pen,sticker,keykoord)tasjes reclame materiaal

Alvast heel erg bedankt…. Ga zo door…

Met een dikke knuffelkus

Estelle winthagen

Van dit soort mailtjes krijg ik altijd een glimlach van oor tot oor! Zo leuk dat iemand op die leeftijd al dit soort mailtjes verstuurd, en vooral de ‘ga zo door’, de ‘U’en de ‘dikke knuffelkus’ die doen het hem natuurlijk!

Nu bedacht ik me dat het leuk is als ik wat stuur, maar dat er misschien wel meer mensen zijn die haar een plezier willen doen! Dus…. heb je wat weg te geven…. laat het me even weten via info@mamsatwork.nl, dan geef ik je mijn adres zodat je e.e.a. naar me toe kan sturen. Ik verzamel dan alles en stuur het naar Estelle toe, zodat zij op haar verjaardag uitbundig kan trakteren!

Over de auteur

2 gedachten over “Bijzondere mail in inbox”

    1. Hoi ‘iemand’ ik ben het met je eens…. kreeg toch wat twijfels en heb na het versturen van een mail (en niet krijgen van een antwoord), toch besloten hier verder niets meer mee te doen….

      Toch jammer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven