Bikiniproof body als gevolg van binikistress begin van de zomer

Zoals de meeste vrouwen, krijg ik het normaal in het voorjaar ook. Bikinistress voor een bikiniproof lijf. Je ziet de zomervakantie en je vetrolletjes-gepropt-als-een-rollade-in-bikini met rasse schreden naderen. Je weet dat het weer poseren wordt voor dat éne vakantiekiekje dat je wèl durft te delen. Met ingehouden buik, armen (kipfiletjes) uit voorzorg naar beneden gehouden. De foto précies op het juiste moment en uit de goede hoek genomen, of zoiets.bikiniproof

Bikiniproof de zomer in?

Dat wil je dus juist niet. Je wilt fit en vooral strak zijn, of in ieder geval een beetje fit en strak 😉 . En ik dus ook. Maar na 2 zwangerschappen heb ik er niet bepaald een bikini-lijf op nagehouden. Oké… het gebrek aan tijd en vooral de energie doen m’n trainingsschema (en dus ook afvalschema) geen goed. Tel daarbij de nodige uren slaapgebrek op en je snapt; dit gaat hem niet worden. Ik constateer dat ik wederom niet op tijd ben begonnen met het bikiniproof maken van mijn lijf.

Bikiniproof de winter door

Het roer moet om. Dit werkt dus niet, ‘gauw’ even in de laatste maandjes voor de zomervakantie aan de bak. Dat hebben de afgelopen jaren al wel uitgewezen. Eigenlijk is het veel handiger (en beter voor jezelf) om je bikinistress al voor te zijn. Zorg voor een bikiniproof lijf de hele winter door!

Elke winter ben ik van de winterkost (lees; stamppotten, suddervlees, gezellige avonden met hapjes) en trainen ho maar. (Want: vroeg donker, te veel en te zwaar voer gegeten, geen zin, geen energie, etc etc etc). Maar dat moet dus anders. Ik ga gewoon bijtijds al aan de slag met bijvoorbeeld mijn 5 minute shaper, want dat ding is best wel fantastisch! Júist blijven trainen want ook binnen kan je tegenwoordig een hoop oefeningen doen (burpees, opdrukken, buikspieroefeningen) en ik weet nu ongeveer wel wat ik wel en beter niet kan eten. Stamppot is prima, maar niet teveel en niet elke dag.

Dan kan ik me in het voorjaar richten op de juiste manier van stylen van mijn schaamhaar, heb ik toch nog iets te doen en een trend te volgen 😉 .

Ben jij zo’n bikinistress kip van de laatste maanden? Of let jij het hele jaar op? Of maak je je nergens druk om, dat kan natuurlijk ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven