Binnen 12 minuten een beachproof body

Een personal trainer, waarvan je overal en op elk gewenst tijd online gebruik kan maken? De ‘Willeke Zorg WorkOut Club’ heeft dit! Hier kunnen leden overal en op elk gewenst tijdstip online gebruik maken van een personal trainer. Zij biedt dagelijks voedingsadvies en een maximaal 20-minuten-durend trainingsprogramma met korte intensieve interval workouts. De uit te voeren oefeningen worden in video’s gedemonstreerd door de personal trainer Willeke Zorg en voormalig Nederlands profvoetballer Geert den Ouden. Vanaf nu is er geen enkel excuus meer om niet energieker, fitter en gezonder te leven!

Doe en win!
Wil jij ook de komende zomer fit en voorzien van een slank lijf aan het strand liggen? Dat kan! Wij mogen 5 gratis 3 maanden abonnementen weggeven! Laat je alvast inspireren door onderstaande filmpjes en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de trainingsmethode die je bij Willeke Zorg Workout Club volgt?

Deze winactie loopt tot 12 mei 2013


Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven