Bio My: natuurlijke verzorgingsproducten in een luxe uitvoering

Er goed uit zien, daar zijn we allemaal mee bezig. Zeker ‘vanaf een bepaalde leeftijd’ 😉 . Maar maak jij je ook wel eens druk over wat je nu precies op je huid smeert? Hoe goed bekijk jij het ingrediënten lijstje van je verzorgingsproducten? Bij Bio My zijn ze all about natuurlijke ingrediënten. Goed voor jou, en ook nog eens goed voor het milieu!

Op zoek naar kinder make up? Ga dan zeker voor biologisch

Bio My: houd het natuurlijk

Bij Bio My vind je dus natuurlijke verzorgingsproducten. Op basis van natuurlijke, duurzame ingrediënten. Op allerlei gebieden. Zo scoor je verzorgingsproducten voor:

  • het gezicht
  • je lichaam
  • haar
  • make-up
  • parfum
  • mama & baby

Je kunt nu dus écht 100% natuurlijk smeren! En daar worden wij heel blij van. Verzorgingsproducten van natuurlijke afkomst, zonder rare toevoegingen. Dat is beter voor ons, voor onze huid én beter voor het milieu. Smeer je mee?

Veilig smeren bij kinderen

Ben je op zoek naar verzorgingsproducten voor je baby of kind? Dan is het helemaal belangrijk om voor 100% veilige producten te gaan.  Bij Bio My hoef je je daar gelukkig geen zorgen om te maken. In de categorie Mama & Baby vind je producten die geschikt zijn voor als je zwanger, of net mama bent. En ook je kindje smeer je er veilig mee in. Want de bescherming van je kleintje staat natuurlijk op de eerste plaats.

Shoppen met korting bij Bio My

In de maand januari krijg je korting op natuurlijke verzorgingsproducten van Bio My. Je krijgt op alle natuurlijke verzorgingsproducten 10% korting. Een mooie cadeau om jezelf (of een ander) mee te verwennen!

Ben je nog niet bekend met de Bio My natuurcosmetica webwinkel? Kijk dan voor meer informatie en op hun website. Daar kan je trouwens ook een persoonlijk beauty advies krijgen. Mooi meegenomen!

Niet alleen zij zijn er van overtuigd dat verzorging met natuurlijke producten effectiever en veiliger voor de huid is, maar dat blijkt ook uit allerlei onafhankelijke onderzoeken. Lees hun blogpagina maar eens, dan blijf je op de hoogte.

Hun natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen synthetische toevoegingen en zijn grotendeels gecertificeerd, biologisch, duurzaam, fair trade en niet op dieren getest. Dat smeert wel zo lekker, toch? Met het kopen van een product en de 10% korting die je nu krijgt, weet je dus ook gelijk dat het goed zit. De korting is geldig tot 1 februari, onder vermelding van MamsatWork.

Let op: deze kortingsactie is helaas niet meer geldig.

Biologisch maandverband? Jep, het bestaat!

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top