Bio oil gezicht: omdat goed in je vel zitten het belangrijkste is

Het zelfvertrouwen van vrouwen, dat hangt soms aan een zijden draadje. Nieuwe outfit aan? Gegarandeerd een goed gevoel! Tot er van de een op de andere dag opeens een enorme pukkel uit je neus groeit. Of wat dacht je van die eeuwig terugkerende bad hair days? Nee, goed in je vel zitten is helaas niet vanzelfsprekend. Hoewel? Eigenlijk is het zonde dat we ons zo druk maken over kleinigheden. Bovendien scheelt goede gezichtsverzorging al een hele hoop. Heb jij last van een trekkerige, droge huid? Ga dan voor Bio Oil gezicht.

Goed in je vel

Een puistje of bad hair day is wel vervelend, maar geen ramp. Wat als je je écht onzeker voelt over je uiterlijk? En nog erger: als dat je belemmert om lekker in je vel te zitten. En dat velletje, is hier juist heel belangrijk. Want wat blijkt: huidproblemen zijn een van de grootste oorzaken van verminderd zelfvertrouwen bij vrouwen. Maar liefst 49% van de Nederlandse vrouwen geeft aan dat wanneer ze last heeft van huidklachten, dit haar zelfvertrouwen negatief beïnvloedt. Misschien ook niet zo gek;op televisie en in advertenties zien we uitsluitend stralende perzikhuidjes voorbij komen. Volgesmeerd met foundation en digitaal bewerkt, maar toch. De lat ligt hoog 😉 . Voel jij je wel eens onzeker over je huid? En wat probeer je daar tegen te doen?

Lees ook: De schoolfotograaf photoshopte mijn dochters litteken weg

bio oil gezicht

Perfectie en perzikhuidjes

Streven naar de modellen look: dat is onbegonnen werk. Voor mij tenminste wel. En hoe vreselijk saai zou het zijn als we allemaal zo’n symmetrisch gezicht hadden? Dus omarm je imperfecties, en wees in hemelsnaam gewoon lekker jezelf. Zo lang jij goed in je vel zit, straal je namelijk als een ware Doutzen Kroes.

Helaas is dat ‘goed in je vel zitten’ niet voor iedereen vanzelfsprekend. En hoe ouder je wordt, hoe meer last van huidproblemen je krijgt. Ja, je loopt hier en daar een litteken op, of zwangerschapsstriemen. Of misschien heb je wel last van acne. De huid van een vrouw krijgt een hoop te verduren. Maar ook algemene ‘ouderdomskwalen’ zullen je huid tarten. En dat begint eerder dan je denkt. Naarmate je ouder wordt, wordt huid steeds droger. Ook kan je last krijgen van pigmentvlekken. Daarvoor kan je Bio-Oil gebruiken.

Lees ook: het Doutzen Kroes dieet

Bio oil gezicht

Met pijn in het hart denk ik terug aan mijn studententijd. Vet eten, weinig slaap, (te) veel drank, en de volgende dag toch met een stralend gezicht weer richting college. Als ik me daar nu aan waag, word ik er direct op afgestraft. En misschien herken jij het zelf ook wel: ieder jaartje dat je ouder wordt, komen er oneffenheden bij. Zeker in de winter kan je last krijgen van een enorm trekkerige, droge huid. De verwarming helpt dan ook niet echt mee. En in de zomer moet je huid juist de felle zon verdragen. Bio Oil gezicht biedt je huidje dat extra beetje bescherming.

Heb je last van rode vlekjes, losse velletjes of een jeukende huid in je gezicht? Dan kan je Bio Oil gezicht gebruiken. Dat herstelt de natuurlijke olie laag van je gezicht. Je weet wel, die laag waar in onze studententijd nog niks mis mee was 😉 .

Hoe gebruik ik Bio-Oil?

Aangezien het een olie is zou ik er niet teveel van in een keer gebruiken. Zorg ervoor dat je start met wat druppeltjes zodat je geen vettige laag smeert. Zelf vind ik het het fijnste om het in de avond te gebruiken als ik de Bio Oil op mijn gezicht smeer. In de ochtend vind ik het niet zo prettig omdat het niet geheel intrekt er het vettige laagje mijn geen fijn begin van de dag brengt. In de avond daarentegen vind ik het heerlijk. Het smeert lekker en ik heb het gevoel dat het dan in de nacht ook echt zijn werk kan doen.

De Bio Oil gezicht heeft een subtiel geurtje, wat voortkomt uit de toegevoegde parfum. Misschien een beetje jammer dat het niet geheel natuurlijk is, maar dat geurtje is toch wel prettig. Nu heb ik geen heel gevoelige huid, dus dit kan ik wel hebben.

Bio olie voor zwangerschapsstriemen en littekens

Misschien wel de allerzwaarste aanslag op een vrouwenhuid is – jawel, daar is ‘ie weer – de fijne zwangerschap. Hoe mooi het wonder ook is dat uit je buik komt: daar moet wel ruimte voor worden gemaakt. Gevolg: een uitgerekte huid op je buik. En laat zwangerschapsstriae nu ook nog eens een blijvende herinnering aan je zwangerschap zijn. Ook daar kan je gelukkig Bio-Oil voor gebruiken. Deze houdt de huid gevoed en soepel, waardoor zwangerschapsstriemen grotendeels kunnen verdwijnen. Helemaal weg gaat het nooit maar goed, we moeten er wat voor over hebben, voor die jong.

Ook om littekens minder zichtbaar te maken kan je Bio-Oil gebruiken. Hier geldt hetzelfde als bij zwangerschapsstriemen. Ze worden wellicht wel wat minder zichtbaar, maar zullen nooit helemaal verdwijnen. Zeker niet als het oude littekens zijn. Zorg er dus voor dat je op tijd begint met smeren en soepel houden, zo heeft Joyce er zelf veel mee gesmeerd toen Lotte een ernstig litteken in haar gezicht kreeg, maar ook bij haar eigen ooglidcorrectie!

Je kan Bio Oil gezicht eventueel hier online kopen

Bad Hairdays

Nog even terug naar de bad hairdays. Met een paar druppeltjes van de Bio-Oil kan je er in ieder geval voor zorgen dat je haar wat minder pluizig is. Of masseer wat van de olie in als je je haren hebt gewassen na een zonnig stranddagje. Je haar kan dan wel wat extra aandacht gebruiken!

Lees ook: Zó kom je van die zwangerschapskilo’s af

Ken jij dit product en heb je het al eens gebruikt? Zo ja, wat vind jij ervan?

Bio oli gezicht

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven