Biologie juf gaat uit de kleren in de klas

Het was een van mijn favoriete vakken, biologie les. Maar ik had op de middelbare school dan ook een leuke biologie leraar die erg met zijn tijd mee ging. Interessante lessen op een leuke manier gebracht, dan blijft het hangen.

Biologie les van juf Debby

Dat dacht ook juf Debby. Altijd op zoek naar manieren om haar lesstof kracht bij te zetten liep ze een half jaar geleden tegen een anatomie pak aan. Een shirt en legging waarop onze gehele anatomie geprint staat, exact op de juiste plekken. Nu was het wachten op het hoofdstuk anatomie in de biologie les. En dat was afgelopen week 😉 .

Tot grote verbazing van haar leerlingen ging juf Debby afgelopen week uit de kleren. In de biologie les over anatomie gaf zij haar leerlingen les over het menselijk lichaam op deze wel héél speciale manier. Ik mag alleen maar hopen dat zoonlief zulke leraren gaat treffen tijdens zijn middelbare school carrière. Wat een ontzettend coole juf is dit zeg! Zeker weten dat deze les bij de kinderen blijft hangen, dat kan niet anders.

Juf Debby zelf is vooral verbaasd over de media aandacht die haar les heeft opgeleverd 😉 . Van Amerika tot Japan en van Rusland tot Colombia. Overal ter wereld weten ze nu wie juf Debby is en dat ze biologie les geeft!

Het filmpje wat inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken is zie je hieronder. Check maar even, dan hoor je gelijk dat het niet allemaal draait om een six-pack.

Wil je de schoolcompilatie zien waar ook alle media aandacht in verwerkt is (erg leuk moet ik zeggen) dan kan je dit filmpje nog even checken.

https://youtu.be/6WoxcD5IBhk

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven