Tea-time met Bitossi Home.

Leuk hoor, zo’n lange schoolvakantie,  maar ooooo wat was ik weer toe aan een momentje voor mezelf.
Gewoon…even niets aan je hoofd, niets moeten, even geen: ‘Maaaaaammm! Ik heb dorst!’ ‘Mamaaaa? Mag ik een snoepje?’ ‘Ik heb niks te doen…zucht steun kreun.’ ‘Mamaaaa!!! Ik ben klaar! Nee, ik wil mijn billen niet afvegen, het is echt smerig!’ …. Ja echt… Om vervolgens de discussies maar weer eens aan te gaan: ‘Veeg je billen zelf eens af, je bent 4. En mama vindt dat ook smerig. En hoor ik daar iemand heel netjes vragen om wat te drinken/een snoepje?….’

Vanaf dit schooljaar gaan allebei mijn meiden naar school, groep 1 en 3. En met de jongste van 1 die nog (en hopelijk nog een tijdje!) een slaapje doet…is het dan eindelijk zover: mijn momentje! Me-time!!

BitossiDus waar wachtte ik nog op?!… Nou…de ZON!! Ik wil mezelf in de loungeset kunnen draperen, badend in de zon, mezelf trakteren op verse thee, chocolade en de LINDA. of Wendy.
En juist wanneer het leek alsof het zomerweer dan toch echt plaats had gemaakt voor de herfst, waren daar een paar fantastische nazomerdagen. Ik wist niet hoe snel ik mijn hagelwitte dienblad moest vullen met alle traktaties toen het stil bleef aan de andere kant van de babyfoon en de meiden op school waren. Wat een genot!!

Eindelijk kan ik die mooie nieuwe glazen theepot van Bitossi Home gebruiken. Zoiets gebruik je, of in ieder geval ik, niet even voor een snelle bak thee tussendoor, nee, daar ga je voor zitten om van te genieten.
De Tea–Time producten van Bitossi Home zijn van  transparant borosilicaatglas. Hoogwaardig van kwaliteit en vaatwasser bestendig. De heldere glazen producten als theepot, suikerpot, kop en schotel en theemok zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zodat ze te combineren zijn met de prachtige serviezen die Bitossi Home in huis heeft.

Bitossi Home maakt van elke tafel een feestje.

Bitossi2Zoals deze sierlijke theepot die bij zowel modern als de romantisch serviesgoed past. De reden waarom ik voor het andere exemplaar gekozen heb, is omdat deze beschikt over een uitneembare glazen filter.  Zo kan ik écht verse thee zetten met bijvoorbeeld verse munt, maar kan ik er ook voor kiezen de filter eruit te laten en toch voor de eenvoudige weg te kiezen, een ´hangzakje´. Het mooie is dat je deze optie ook hebt bij theekopjes. Ideaal want zo kun je ook ultra verse thee voor 1 persoon 〈jezelf, of een vriendin met een andere smaakvoorkeur〉 zetten. Pas wel op want de verse thee trekt snel in en bij het verwijderen van deze filter wordt de rand gloeiend heet. Het handvat en de knop op de deksel worden echter absoluut niet heet. Daarbij, vind ik persoonlijk altijd nogal een irritant puntje, drupt de theepot niet bij het inschenken.

Op de site van Bitossi vind je alles om je tafel aan te kleden. Betaalbaar design. Van de gemakkelijk theemok met filter tot etagère, taartplateau, bestek en de meest prachtige sets wijnglazen. Doorzoek de site goed, laat je inspireren door alle verschillende stijlen en combineer.
Nou, ik ben fan! En met een verhuizing met nieuw interieur in aantocht….
Bitossi Totaal

Ook zo’n prachtige theepot van Bitossi Home winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier, like de facebookpost en geef antwoord op de vraag: Hoe ziet jouw meest perfecte theemoment eruit?
Let op! Deze winactie loopt tot 1 november 2015!

[Form id=”109″]

 

2 gedachten over “Tea-time met Bitossi Home.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven