Bladcadeau (de voormalige Tijdschriftenbon): dit haal je er mee in huis

De Nationale Tijdschriftenbon, heb jij er wel eens gebruik van gemaakt? Dé cadeabon waarmee je iemand een abonnement op een tijdschrift cadeau doet. De Tijdschriftenbon is in een nieuw jasje gestoken en zal voortaan door het leven gaan als Bladcadeau. In dit blog lees je meer over de mogelijkheden. En lees vooral nog even door! MamsatWork mag onder de lezeressen namelijk een leuke winactie houden. Doe mee en win een tijdschriftenbon t.w.v. € 10,00 om voor jezelf te besteden, of om kado te doen aan iemand anders!

Ben je zelf dol op het doornemen van de bladen? Of ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die nergens blij van wordt? Dan is er altijd nog Bladcadeau! Er zijn zoveel tijdschriften om uit te kiezen dat er écht voor ieder wat wils is. Ook leuk voor de feestdagen!

Bewaar je tijdschriften systematisch om er wel heel lang plezier van te hebben!

Hoe is Bladcadeau te besteden?

Wil jij iemand verrassen met een originele cadeaubon? En houdt de gelukkige wel van ontspannen lezen in een tijdschrift? Dan kan je voor Bladcadeau gaan. Er is keuze uit meer dan 150 populaire tijdschriften en dagbladen zoals de LINDA, gezondNU, Mama,  NUsport, Psychologie Magazine, Reizen, Donald Duck , Elsevier en nog veel meer. Gegarandeerd een leuk kado waar wekenlang plezier aan wordt beleefd! Het abonnement stopt automatisch, zodat jij, of diegene aan wie je het kado doet, nooit voor een vervelende verrassing komt te staan.

Echt een cadeautje

Wil jij met Bladcadeau iemand een blad cadeau doen? Bladcadeau is er met zijn feestelijke kadoverpakkingen voor iedere gelegenheid. Of je nou op zoek bent naar een verjaardagskado, een kado om iemand te bedanken, of zomaar. Bladcadeau is altijd een leuk kado!

Is je interesse gewekt? Bladcadeau is online verkrijgbaar en bij het postkantoor. De tijdschriftenbon is onbeperkt geldig en in delen te besteden. Enne, als je wil kan je natuurlijk ook een kansje wagen in onze winactie! Krijg je misschien zelf wel Bladcadeau cadeau 😉 . Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken.

Bladcadeau winnen?

Wat moet je doen om kans te maken op een Tijdschriftenbon ? Dat is simpel… schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork, en vul via dit formulier in aan welke winactie je meedoet en je maakt al kans! Onder alle inschrijvers worden 3 bonnen verloot. De actie loopt door tot en met 2 februari 2011, dus doe gauw mee!

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven