Bloemenprint, op en top trend deze zomer, zelfs op schoenen zit de floral print

1

Natuurlijk zie je de bloemenprint (ook wel floral print genoemd) al vaker in het modebeeld verschijnen, maar deze zomer wordt de flowerprint helemaal hot, zelfs op schoenen.

Zo heb ik een blousje met bloemenbroderie bijvoorbeeld. Eigenlijk niet echt iets voor mij, maar in een westernachtige look met de cowboylaarzen trend van nu vind ik het wel weer heel erg leuk! Daarnaast had ik zelf in mijn kinderkleding webshop een paar jaar geleden voor de meisjes al een hele leuke Molo bloemenprint in de collectie zitten. Zij lopen voorop met de trends, dat blijkt wel weer.

De bloemenprint komt momenteel dus helemaal in opmars in de schoenen. Je ziet de sneaker variant, maar ook gewone nette schoenen, open schoenen en zelfs stoere kisten in de floralprint. Daar loop ik dan blijkbaar weer een beetje in voorop, want op mijn trouwdag had ik een schoen aan met een bloemenprint erop, check de foto in dit artikel over je bruiloft plannen en alles wat je moet regelen ;) en ik heb ook een paar vette zwarte laarzen in de kast staan met gekleurde bloemen erop.

Bloemenprint in de fashion

Ter inspiratie hieronder wat modelletjes en printjes. Welke is jouw favoriet?

 

Jurkjes met een bloemenprint

Ik ben een ‘sucker’ voor de bohemian style. Alhoewel ik me vaak wat stoerder kleed vind ik bohemian écht helemaal te gek. Liefst zou ik eigenlijk een Ibiza girl zijn. Favoriet is dan een zwarte jurk met bloemenprint, lang, en losjes dragend, zoals je hierboven ziet. Waarom ik deze nog niet heb is me eigenlijk een raadsel. Of beter nog… de jurk helemaal rechts, die vind ik helemaal waanzinnig. Dat ik die niet heb dat snap ik dan weer wel… de prijs . Jurkjes 3 is niet helemaal mijn stijl, maar smaken verschillen uiteraard, en dat is maar goed ook.

Onderstaande bloemenprint jurkjes vind je onder andere bij Zalando, Emeralbeautylife.nl, Perfectlybasics.nl (de hele dure rechts) en Dressesonly.bloemenprint jurkjes

Naast bovenstaande jurkjes heb je ook de jurkjes met bloemenprint die meer de retrokant opgaan zoals onderstaande bijvoorbeeld.

Schoenen met een bloemen

In de sneakers zie je het al even terug, maar op het moment zijn er ook voldoende andere schoenen verkrijgbaar met een bloemenprint.

De schoenen met bloemen voor mannen, die vind ik ronduit fantastisch. Ik hou bijvoorbeeld enorm van chiquere schoenen voor mannen, zoals de schoenen van Mascolori. En die met bloemenprint zijn steken daar nog eens met kop en schouders bovenuit. Frank heeft al wel zoiets met een slangenprint erop, maar ik ga hem de floral print ook aansmeren! Hoe gaaf zijn deze bijvoorbeeld voor onder een jeans joh!

 

Afijn, ik was eigenlijk op zoek naar damesmodelletjes met een floral print. Valt mijn oog op deze veterboots met bloemen. Lekker hoor! Onderstaande modellen vind je bij Wehkamp, Sarenza, Sooco en

Ook deze hoge sneaker met sleehak vind ik een plaatje, vind je niet? Deze komen bij Lesara vandaan.

Het kan natuurlijk ook helemaal over de top. Mij niet gezien, maar ik hou wel van gekke outfits om naar te kijken dus wat mij betreft trekken jullie dit allemaal aan. Ik kijk wel .

Tell me please, is de bloemenprint in de fashionwereld wat voor jou of gaat die volledig aan je voorbij? Of doe je het zuinig aan, met bijvoorbeeld alleen een t-shirtje?

DELEN
Joyce van de Pas
Druk, druk, druk. Bij mij zit er te weinig uren in een dag. Herken je dat? Ik ben getrouwd en heb 2 schatten van kinderen die ik ook graag zo nu en dan achter het behang zou willen plakken. Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer, eigenaar van MamsatWork.nl, en van Zazou.eu een webshop met hippe kinderkleding. Heb je vragen voor me? Mail me, ik geef je graag antwoord.

1 REACTIE

  1. Ik hou wel van een bloemetjes hier en daar, maar wel met mate. Zo’n zwarte jurk vind je dus zeker wel in mijn kast en een paar bloemenpumps heb ik ook staan

LAAT EEN REACTIE ACHTER