Bloemenvandeteler; verse bloemen van de teler voor een mooie prijs

Ben jij ook zo’n bloemengek? Ik kan me bijna niet voorstellen dat er iemand op deze aardbol rondloopt die niets met bloemen heeft, maar misschien vergis ik me 😉 . Ik ben er in ieder geval dol op en sinds ik Bloemenvandeteler ken ben ik helemaal blij, want nu krijg ik twee wekelijks een prachtige bos boemen toegestuurd voor een mooie prijs. Ik vertel je graag meer in deze review over Bloemenvandeteler.nl en wat je van hen kan verwachten. Verder kan ik je verklappen dat ik stiekem al een keer 2 bossen in huis heb gehad van ze. Hoe dat kan, dat vertel ik je hieronder!

bloemenvandeteler review
Mijn tweede bos bloemen die rechtstreeks van de teler af komen

Review: waarom ik een abo heb op Bloemenvandeteler

Ik heb al eens eerder een abonnement gehad op bloemen van een andere leverancier. Ook prachtige bloemen, maar ook een behoorlijk bedrag wat ik daar iedere maand naartoe schoof. Dat ging me op een gegeven moment een beetje tegenstaan, dus ben ik daarmee gestopt. Met de gedachte ‘die bloemen haal ik zelf wel in huis’. Die laatste gedachte blijkt echter een utopie te zijn, want ook al ben ik vaak genoeg in de gelegenheid om een bosje bloemen te kopen en in huis te zetten. Ik doe het nooit.

Om deze reden zou je Bloemenvandeteler ‘moeten’ uitproberen

Ben jij ook zo’n moeder die zichzelf vergeet te verwennen? Of een cijfer-jezelf-weg moeder die alleen aan anderen denkt? Dan ben jij net als ik waarschijnlijk niet het type moeder dat ‘zomaar’ een bos bloemen voor zichzelf koopt. Op een of andere manier vinden veel moeders namelijk dat ze die bos bloemen moeten verdienen ofzo. Of moeten krijgen in plaats van zelf kopen. Dat is uiteraard onzin, maar als je toch in die gedachte blijft hangen dan kan ik zo een hoop redenen uit de hoge hoed trekken waarom jij die bos bloemen wel verdient! Je bent immers moeder en dat zegt al genoeg. Je staat namelijk altijd ‘aan’ en bent heel veel in dienst van anderen bezig. Die bos bloemen verdien jij dus gewoon. Altijd.

En dan is Bloemenvandeteler een hele mooie uitkomst. Je hoeft jezelf namelijk niet iedere twee weken te dwingen of te overtuigen om je die bos bloemen te gunnen. Je hoeft maar eenmalig jezelf te overtuigen om vervolgens iedere twee weken een prachtige bos bloemen van Bloemenvandeteler op tafel te kunnen zetten. Of op je bureau. Of in de keuken. Waar je wilt!

eerste bos bloemen van de teler
De eerste bos bloemen die ik van Bloemenvandeteler ontving

De prijs van dit verse bloemen abonnement

Je betaalt voor dit abonnement € 14,99 per twee weken en krijgt hiervoor een prachtig veldboeket thuisbezorgd dat je huis voor lange tijd opfleurt. En zo kom ik vanzelf op hoe ik twee bossen bloemen in huis had. Op het moment dat mijn tweede bos Bloemenvandeteler arriveerde was de eerste bos namelijk nog niet helemaal ‘afgekeurd.

Mijn eerste bos bloemen heeft ruim twee weken gestaan namelijk. Tussenin heb ik een paar keer de vaas schoongemaakt, het water ververst en weer wat voeding gegeven. Verder heb ik de bloemen die niet fris meer waren eruit gehaald. De rest van de bos kon gewoon blijven staan. Sterker nog, nu na 20 dagen heb ik nog steeds een paar takjes en een chrysant staan uit mijn eerste bos!

Bloemenvandeteler bloemen staan lang vers in huis

De manier van werken van Bloemenvandeteler

Bloemenvandeteler bezorgd in heel Nederland, dat is alvast fijn om te weten. Daarnaast zit je als je een abonnement afsluit nergens aan vast. Je kan stoppen wanneer je wilt, of pauzeren wanneer je wilt. Ben je op vakantie, dan kan je de bos bloemen die je die week vers verwacht gewoon op pauze zetten.

Doordat Bloemenvandeteler haar bloemen rechtstreeks van de teler haalt (duhuh) zijn niet alleen de lijntjes heel kort, maar de bloemen ook zo vers als maar kan. Op woensdag worden de bloemen van de teler besteld, op donderdag gehaald en op vrijdag (soms zaterdag) heb jij ze in huis! Sneller kan niet toch? Ze worden goed verpakt met de stelen in een met water doordrenkte spons aan je voordeur bezorgd. En vooraf hoor je in welk tijdsvak je ze kan verwachten, wel zo handig.

Iedere twee weken is het weer een verrassing wat je voor bos bloemen krijgt. Zoals je op mijn foto’s kan zien zit er qua kleur nogal wat verschil in de eerste twee bossen. Leuk hè.

Acties van Bloemenvandeteler

Om het nog aantrekkelijker te maken hebben ze bij Bloemenvandeteler ook nog eens regelmatig acties. Zo hebben ze op het moment nog een gratis vaas actie lopen. Bij je eerste bestelling krijg je dan een mooie vaas erbij waar je veldboeket voor gemaakt lijkt te zijn.

Bestel hier je tweewekelijkse verse bloemen voor in huis.

Krijg jij al iedere twee weken zo’n prachtige bos bloemen in huis? Dan wil je natuurlijk ook weten hoe je die zo lang mogelijk mooi kan houden. Ik publiceerde daar eerder al een blog over met tips om je snijbloemen te verzorgen. Succes!

Haal jij bloemen in huis? En doe je dat via een abonnement of haal je ze gewoon bij de plaatselijke bloemist? Maakt allemaal niet uit natuurlijk, als je jezelf maar zo nu en dan verwend!

Winactie:

Wil jij graag eens ervaren hoe zo’n bos bloemenvandeteler er uit ziet, en hoe lang deze blijft staan? Mooi! Wij mogen namelijk een bos bloemen weggeven! Hieronder lees je wat je kan doen om kans te maken op zo’n mooie bos bloemen

De actie loopt tot en met 10 oktober 2020

14 gedachten over “Bloemenvandeteler; verse bloemen van de teler voor een mooie prijs”

 1. Graag eeen reactie op support mail: ik heb nog steeds mijn eerste bos die donderdag zou worden geleverd niet gekregen…geen mooie bos in t weekend op tafel, elke dag weer uitkijken, thuisblijven en wachten voor niks. Elke dag uiteindelijk de melding dat ie de volgende dag tussen 8.30 en 21.30 uur kan worden geleverd , maar nu 4 dagen later nog steeds niks. En ik ga donderdag paar dagen weg…
  Hij is ondertussen al ie tijd zonder water natuurlijk verlept… hoe gaan jullie hiermee om?

  1. Wat vervelend om te horen! Ik kan je hier alleen niet verder mee helpen, ik ben niet van bloemenvandeteler maar van MamsatWork. Je hebt jouw reactie geplaatst op mijn website onder een artikel dat ik over hen geschreven heb. Als je contact met ze wilt opnemen dan kan je het beste mailen naar support@bloemenvandeteler.nl . Ik ben van ze gewend dat ze netjes reageren dus ze zullen dit ook vast en zeker oplossen. Misschien ligt het probleem wel bij de post? De bloemen worden overigens verpakt op zo’n manier dat ze wel even zonder water kunnen (er zit een soort spons om de stelen heen die doordrenkt is van water en dat zit weer verpakt in plastic zodat het niet lekt).

   Ik zal je reactie voor de zekerheid in ieder geval ook even doorzetten naar mijn contactpersoon daar ok?

   Succes, als het opgelost is heb je in ieder geval een mooie bos bloemen staan!

 2. Avatar foto
  Selma Zimmerman-Schiotling

  Mijn dochter Ellen Telussa heeft vandaag een prachtig boeket van de bloemen van de teler, de poes Diva rookt zelfs aan het boeket, zo lekker vond ze het. Zondag zijn ze 29 jaar getrouwd en het boeket staat helemaal centraal. Het boeket is zo apart en kleurig.🌺🌻🌷🌹

 3. Avatar foto
  Xaviera Jamie

  Prachtige boeket met veel kleur er in! Prachtig om zelf te ontvangen of weg te geven! Ik ben benieuwd naar het boeket en loot heel erg graag mee!

 4. Superleuke actie, mijn goede voornemen voor 2020 was meer groen in huis, daar is een prachtige bos bloemen meer dan welkom in 🙂

 5. WOH Wat is dit echt ontzettend leuk, een mooi boeket bloemen op tafel geeft zo veel meer gezelligheid en sfeer in huis. Ik doe er maar wat graag voor mee!!

 6. Ik zou wel graag mijn moeder willen verrassen. Ze heeft het zwaar momenteel, zo’n bos bloemen geeft toch meteen sfeer en gezelligheid in huis

  1. Hi José, wanneer heb je je abonnement geregeld? Ze versturen altijd op donderdag geloof ik, dus het kan best zo zijn dat je een paar dagen geduld moet hebben voordat inderdaad de bos bloemen bezorgd wordt 😉

 7. Avatar foto
  Sila-ram@hotmail.com

  Ik ben heel erg tevreden om iedere twee weken een bos bloemen te ontvangen van bloemen van de teler.Mijn dochter heeft een abonnement.
  Het pas ook mijn interieur.
  Ik woon alleen en een bos fleur mij helemaal op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven