Bloempotten met gezichten; 10x de leukste exemplaren in deze woontrend

Heb jij die leuke bloempotjes al gezien met die gezichten erop? Ze zijn in allerlei varianten verkrijgbaar van een modern ogende bloempot met gezicht tot aan modellen waarbij een heel mens is uitgebeeld met roze wangetjes bijvoorbeeld. Ik heb de leukste portret bloempotten eens even voor je op een rijtje gezet. Zie jij deze in je huis staan, of vind je het helemaal niks?

Bloempot met gezicht; 10x verschillende modellen portret bloempotjes

Ik heb geen enorm groene vingers, maar gelukkig kan ik de meeste planten wel gewoon onderhouden. Daarnaast schrijf ik er graag over. Zo zocht ik uit welke planten weinig water nodig hebben (altijd handig) en welke planten niet giftig zijn voor katten. Ik hou ervan, van al dat groen in en rond huis. Toen wij in dit huis kwamen wonen was ik dan ook niet alleen verliefd op het huis zelf, maar vooral ook op de omgeving en de tuin. Ik heb geen jungle in huis, zo erg is het nu ook weer niet, maar ik heb bijvoorbeeld wel een aantal bananenplanten van buiten naar binnen gehaald. Zo mooi, die grote exemplaren. Maar ook kleine plantjes zijn welkom en zeker nu ik deze bloempotten met gezichten gezien heb kom ik weer in de verleiding!

Bloempot met gezicht, een hele familie bij elkaar

Familie portret bloempot

Gelijk een hele familie in dezelfde stijl aandschaffen voor je kamerplanten? Kijk dan eens op Etsy, zij hebben een aantal aanbieders die bovenstaande prachtige bloempotten in hun collectie hebben zitten. De prijzen gaan vanaf ongeveer € 20,00. Goedkopere varianten van deze familie vind je overigens ook op Aliexpress, maar die zijn iets grover van structuur.

Vind je zo’n bloempot met gezicht mooi? Je vindt bovenstaande exemplaren bij Etsy

bloempot met gezichtje, grote ogen

Big eyed doll bloempot met gezicht

De Big eyed doll is ook een bloempot die op Etsy te vinden is. Deze knapperds vind je met prachtige grote kijkers die je recht aankijken of met gesloten ogen. Verder is het een redelijk naturelle uitvoering van een portret bloempot.

Te vinden op Etsy

Zelf oogjes op bloempot maken
Bron: Pinterest
Zelf een bloempot met gezichtje maken
Bron: Pinterest
Bloempotten maken van een poppen gezicht
Bron: Pinterest

Zelf een bloempot met gezicht maken

Je kan natuurlijk ook heel makkelijk zelf een bloempot met gezicht maken. Afhankelijk van de stijl waar je naar op zoek bent kan je van modern tot chique gaan, maar ook met een knipoog werken 😉 . Of je pakt een ccreepy variant waarbij je gebruik maakt van een baby doll head om je plantje in te zetten. Check de inspiratie hierboven!

Tip: wil je zelf dit soort bloempotten maken met een gezicht erop, dan kan je gebruik maken van goedkope terracotta bloempotten of geglazuurde potjes waar je met een stift op tekent. Leuke potjes voor planten vind je hier.

bloempot maken met gezicht

 

 

Geintjes uithalen met deze bloempotten

Dat je met een bloempot met gezicht kan variëren dat blijkt wel uit bovenstaande voorbeelden. Hoe leuk is dit? Ik vond deze voorbeelden op Inscoolgifts.com. Varieer met een zonnebril, een sjaaltje of hang een kettingje om of iets dergelijks, je kan er vanalles mee. Leuk om de kleurstijl te veranderen (bijvoorbeeld met verschillende sjaaltjes of haarbanden). Uiteraard maakt het ook heel veel verschil wat voor plantje je in de bloempot stopt.

goedkope bloempotten met gezicht

Goedkope portret bloempotten

Liever niet teveel geld uitgeven aan een leuke bloempot met een gezicht erop? Kijk eens bij de Kwantum. Bovenstaande bloempotten zijn daar te verkrijgen voor maar een paar euro per stuk. Koopje toch?

grappige bloempotten met een gezicht erop

 

 

lieve meisjes bloempotten met portret

Vrolijke bloempotten met meisjes gezicht

Bovenstaande bloempotten vond ik (wederom) bij Etsy. Een winter- en zomervariant als ik zo naar de kleding kijk. Schattige bloempotten van nog schattigere meisjes met blosjes op de wangen. Een super kleurrijk geheel, leuk voor als je een hele rustige basis hebt. Ik zou ze bijvoorbeeld wel in mijn raamkozijn op de slaapkamer willen hebben.

1 gedachte over “Bloempotten met gezichten; 10x de leukste exemplaren in deze woontrend”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven