Ben jij blogger ?

Als blogger of kleine ondernemer komt er veel op je af. Je begint vanuit je eigen passie met bloggen of ondernemen, maar al snel merk je dat je eigenlijk van alle markten thuis moet zijn. Websites onderhouden, je administratie, omgaan met klanten, social media, marketing… teveel om op te noemen.

De afgelopen 12 jaar heb ik als blogger en ondernemer al veel kennis opgedaan en die deel ik hier (samen met een aantal andere professionals) graag met je.

Wat wil een blogger 

Als kleine blogger ben je al blij als vriendinnen en familie positief zijn over je blog (dat kan namelijk ook anders 😉 ) en veel verder denk je nog niet. Maar één ding wil je wel graag. Als blogger wil je graag groeien. Groeien in je kennis, groeien in schrijfstijl en inhoud, groeien in visitors en views. Maar groei kan ook lastig zijn als je het alleen moet doen. Je ziet niet voor niets allemaal facebookgroepen ontstaan waar bloggers elkaar opzoeken om kennis te delen bijvoorbeeld. Leuk voor de contacten. Maar het aantal groepen loopt inmiddels in de tientallen en het overzicht is al snel zoek.

Wat vind je als blogger hier

Het lijkt mij handig als je als blogger alle informatie op één plek kan vinden. Van marketing tot boekhouding en van pers of mediabureaus tot onderlinge contacten. 

En daar wil MamsatWork een handje in helpen. Met een ontmoetingsplek voor bloggers. Een plek om elkaar te helpen. Zonder geheimen, zonder onnodige discussies, maar met hart voor het vak bloggen, want dat is het… een vak! Een prachtig vak, waarvan ik nog lang hoop te genieten. En ik hoop jij ook 😉

Scroll naar boven