Blokker Baby: klein maar fijn, de babyproducten van Blokker

Een rompertje… Zo’n inie-mini babysokje… Of een hele babykamer met de leukste accessoires. Het is allemaal even schattig. En shoppen voor de baby is leuker dan shoppen voor jezelf! Denk jij er ook zo over dan hebben we goed nieuws voor je, Blokker richt een hele nieuwe lijn babyproducten op. Blokker Baby!

Met Blokker Baby komt er een aanvulling in het bestaande assortiment online babyproducten tegen een heel schappelijke prijs. Ze hebben dan wel geen kleertjes in de Blokker baby lijn, maar voor de rest van je baby uitzet kan je volledig bij Blokker terecht!

Je vindt het assortiment babyproducten hier.

Blokker baby
Stockfoto van babyproducten door Ksenia Sandulyak

Blokker Baby: een enorm assortiment

Wij worden blij van het assortiment aan babyproducten dat ze vanaf nu bij Blokker hebben, en stellen het assortiment graag even aan je voor. In het kort gezegd kan je terecht voor:

  • de babykamer
  • verzorgingsproducten voor je baby
  • alles wat je onderweg voor je baby nodig hebt
  • kinderstoelen, knuffels, wipstoeltjes
  • babyfoons, een zwangerbox en babybox
  • een cosleeper nog veel meer

Babyproducten Blokker voor alle baby behoeftes

Bij Blokker Baby vind je bíjna alles wat kleintjes nodig hebben. Wat doet een baby het allerliefste? Laten we het houden op slapen, eten, nog meer slapen, spelen, knuffelen en badderen. Oh, en jou af en toe een volle luier cadeau doen natuurlijk!

Het assortiment babyproducten bij Blokker is dan ook geheel uitgerust om aan bovenstaande baby-behoeftes te voldoen. Net als het assortiment van Hema babyspullen bijvoorbeeld. En dan ook echt álle baby-behoeftes! Of je nu op zoek bent naar een babybedje, een dompelbadje of juist een lief kraamcadeautje voor iemand anders: bij Blokker Baby kan je het scoren.

Onderstaande categoriën zijn er een paar voorbeelden van

De merken van het nieuwe baby warenhuis

Online is het assortiment van Blokker baby enorm, je vindt er onder andere babyproducten van de merken Philips, Baninni, Pampers, Alecto, Difrax en Bright Starts. Natuurlijk hoef je niet persé online te shoppen (alhoewel dat wél handig is). Je kan ook naar de plaatselijke Blokker winkel toe om de Blokker babyproducten te scoren.

De reden dat het assortiment van Blokker online zoveel groter is ligt aan het feit dat ze meerdere aanbieders van babyproducten op hun website hebben. Niets mis mee natuurlijk, het is een beetje à la Bol.com. Je kan er vanalles bestellen, sommige babyproducten komen van Blokker zelf en andere van een tussenleverancier.

Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu

Wist je dat je de Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu ook bij je plaatselijke Blokker kan afhalen? En als je toch daar bent, kan je natuurlijk meteen even het assortiment van Blokker Baby checken!

Tip: vergeet niet even te kijken naar de -héél belangrijk- reukvrije luieremmers en de onbreekbare bordjes. Want babyshopping is niet alleen erg leuk… Als je het slim aanpakt én shopt bij slimme adresjes kan het ook nog eens heel erg nuttig zijn!

Toch op zoek naar babykleding in plaats van andere babyproducten? Lees dan onze review over Kidential eens. Betaalbaar en 100% biologisch! Enne, als je toch bezig bent: we hebben ook een handig blog met tips over hoe warm je je baby moet aankleden bij verschillende weertypes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven