Een boeket van Bloomon voor Moederdag? Yes please!

Welke moeder wordt er nu niet blij van een bosje bloemen? En als je ziet wat Bloomon voor Moederdag als boeket keuze heeft, dan weet ik zeker dat iedere moeder zegt: yes please! De boeketten van Bloomon zien er ook dit jaar weer uit om door een ringetje te halen. Een Moederdag boeket van Bloomon is dan ook een goed idee. Of het nu droogbloemen zijn of een vers bloemen boeket van Bloomon als Moederdag cadeau, alles is oké, tenminste als jouw moeder een beetje op mij lijkt.

Bloomon moederdag boeket

Bloomon Moederdag boeket met of zonder vaas

Ik krijg regelmatig persberichten van Bloomon en ook deze keer werd ik met een persbericht geprikkeld door een Moederdag boeket van Bloomon. Wat een prachtige exemplaren hebben ze weer verkrijgbaar. Niet alleen hele mooie boeketten met verse bloemen, maar ook prachtige droogbloemen. En die vazen die je erbij kan kopen? Bizar mooi, vind ik.

Ik heb mezelf dan ook alvast op een prachtig Moederdag cadeau van Bloomon getrakteerd. Tja, je moet jezelf zo nu en dan kietelen toch? Ik zie het maar als een soort waardering voor mezelf, haha. En dit jaar krijgen we van de kinderen al een motornavigatie, dus die bos bloemen die kan ik op mijn buik schrijven denk ik.

moederdag boeket bloomon

Boeket met prachtige vaas

Mijn oog is dus gevallen op het bovenstaande boeket bloemen en een prachtige abrikooskleurige vaas met korrelige zand structuur. Ik ben zelf namelijk niet zo van de glazen vazen. Ook al heb ik er best wel wat verzameld in de loop der tijd, ik vind een ondoorzichtige vaas toch echt mooier staan. Toegegeven, je ziet niet wanneer je het water weer moet verversen maar als je een beetje weet hoe je snijbloemen moet verzorgen, dan hoef je het water niet te zien. Ik weet wel wanneer ik mijn prachtige Bloomon Moederdag boeket weer schoon water moet geven.

Mijn ervaring met de verse bloemen van Bloomon is trouwens dat ze altijd lekker lang blijven staan. Ze staan stevig op hun stengel en zitten nog grotendeels in de knop waardoor je ze iedere dag weer verder ziet ontluiken. Prachtig! Ook handig: bij de levering van dit prachtige boeket zat ook een kaartje waarop duidelijk stond hoe ik dit boeket in een vaas kon zetten en op welke manier je de bloemen het beste schikt. Daar zaten uitstekende tips tussen!

Wist jij trouwens dat het heel belangrijk is dat een boeket bloemen in een goed passende vaas komt te staan? Afhankelijk van de hoogte van de stelen bijvoorbeeld, maar ook van de grootte van het boeket natuurlijk.

Liever droogbloemen voor Moederdag geven, ook dat kan bij Bloomon

Heb je liever dat je moeder langer kan genieten van je bos bloemen? Dan is een droogbloemen boeket van Bloomon een goed idee om te geven voor Moederdag! Dan zal ze ook nog in de maanden erna veel aan je denken 😉 .

De droogbloemen die in de Moederdagcollectie te verkrijgen zijn zijn ook heerlijk kleurrijk. Je kunt kiezen voor een bos droogbloemen, maar ook een aantal losse droogbloemen die je plaatst in een bijpassend voetstuk. Deze zijn tof en kleurrijk, een echte eyecatcher! Zeker weten dat ook daar je moeder blij van wordt.

Dus of dat je nu voor verse bloemen gaat, of voor droogbloemen, ik raad je aan om absoluut even de moederdagcollectie van Bloomon te checken. Je hebt nog een aantal dagen de tijd om ze te bestellen zodat ze ook echt op Moederdag bij je moeder bezorgd kunnen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven