Blozen achter mijn beeldscherm

Vanmiddag was ik even totaal verrast door een linked in verzoek. Ik ken de dame in kwestie niet, maar gelukkig zat er een berichtje bij. Ik begon te lezen, kreeg steeds meer blos op mijn wangen, en was na het lezen van de mail eigenlijk een beetje beduusd…

Lees zelf maar even:

Hallo Joyce,
Heb door jouw artikel op intermediar besloten om alle “goed bedoelde adviezen” van mijn omgeving in de wind te slaan. Ik wil gewoon meer werken en weer een studie oppakken. Ik volg tegenwoordig As the world turns en koffietijd, het is klaar nu!!!! Bedankt voor je advies en lef!!!!!

Ik zal haar naam niet verklappen, want dat is me wat te privé, maar ik wilde dit wel even met jullie delen. Niet zozeer vanwege het ‘klopje op mijn schouder-gevoel’ of de ‘veer in je kont-gevoel’ (ook al is dat er natuurlijk wel een beetje), maar meer omdat ik me hierna pas besef dat dit dus een van de belangrijkste redenen voor mij is geweest om bv MamsatWork te starten.

Wat voelt dit goed. Dat iemand, na het lezen van een stukje (in dit geval van mezelf, maar dat had natuurlijk net zo goed een stukje van een ander kunnen zijn), besluit om OOK voor zichzelf te kiezen.

Dit is voor mij waar onder andere MamsatWork voor bedoeld is!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven