Boc’n Roll; herbruikbare boterhamzakjes voor een duurzame lunch

Boc´n´RollAls ouder wil je maar één ding: dat je kind gezond opgroeit. En dus besteed je heel wat tijd aan gezonde voeding. Of persoonlijke hygiëne 😉 . Maar hoe zit het met de wereld om hen heen? Hoe ‘gezond’ gaan we daar eigenlijk mee om? Duurzaam opvoeden komt in ieder geval weer een stapje dichterbij 🙂 . En wel met de Boc’n Roll boterhamzakjes. Ze zijn namelijk herbruikbaar. Verpak jij de lunch van je kids nog in plastic boterhamzakjes? Dat kan een stuk duurzamer, mams 😉 .

Lees ook: Milieubewust leven en groen opvoeden met 8 tips

Plastic soep: eet smakelijk

Je staat er misschien niet dagelijks bij stil. Maar al dat plastic is voor ons milieu een gigantisch probleem. De oceanen drijven vol met een plastic soep. Als lunch schotel je je kind liever wat anders voor. Maar ook Moeder Natuur zit niet op die plastic rommel te wachten. Toch is minder plastic verbruiken niet zo makkelijk als het klinkt. Let maar eens op tijdens het boodschappen doen. Bijna álle producten zijn voorzien van een plastic verpakking. Al is het maar een komkommer. Toch minderen in je plastic consumptie? Dan kan je klein beginnen. Bij de boterhamzakjes bijvoorbeeld!

Boc’n Roll boterhamzakjes

Wat handig en leuk zijn de nieuwe Boc’n’Roll sandwich wraps van Green Jump. Grijp jij ook snel naar een boterhamzakje om eten mee te nemen voor onderweg? Dan is de Boc’n’Roll echt iets voor jou. Het is een wrap waar je een boterham, stokbroodje of fruit in rolt en sluit met een klittenband sluiting. Uitgerold is het een placemat, dus dat betekent makkelijk meenemen en eten zonder knoeien. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en gemaakt van katoen met een gelamineerde TPU binnenkant (uiteraard BPA-vrij). Even afvegen na gebruik en je kunt hem zo weer opnieuw gebruiken. Is hij echt vies dan stop je hem gewoon op 30 graden in de wasmachine!

Boc´n´Roll TeenzDuurzaamheid voor kids

Het Boc’n’roll Kids boterhamzakje is de kleinste, speciaal voor kinderen tot ongeveer 7 jaar en met een prinses of piraten motief. Handig voor mee naar school of een dagje weg. De Boc’n’Roll Teens zijn wat groter en hebben stoere motieven die ook op de middelbare school niet misstaan. Mijn neefje van 12 vindt het monkey design met een opdruk van een coole aap op skateboard helemaal leuk. Wat zou het leuk zijn als deze lunch wraps de hit werden op middelbare scholen.

Boc'n'Roll broodjeBoc’n Roll Eco

De Boc’n’Roll Eco versie is gemaakt in rustigere egale kleuren en is langwerpig van vorm waardoor hij zeer geschikt is voor het meenemen van een stokbroodje of pistolet. Omdat je zelf misschien niet op al die vrolijke prints zit te wachten 😉 . De 4e variant is de  Boc’n Roll square, deze is verkrijgbaar in 5 kleuren en heeft als enige een polyester buitenkant.  Dat wordt lastig kiezen, maar met de leuke designs en ook keus in neutrale kleuren is er voor elke leeftijdsfase en smaak wel een Boc’n’Roll die bij je past. Kunnen die wegwerp plastic zakjes voor altijd bij het plastic afval.

De Boc’n’Roll is verkrijgbaar bij www.greenjump.nl voor 8,95. Naast deze nieuwe foodwraps vind je daar ook handige rvs broodtrommels en duurzame drink en schoolbekers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven