Bodieboost, het kookboek én dagboek voor een goed te volgen dieet

Bodieboost is een van de snelst groeiende afslankmethodes. Een succesvolle dieetmethode waarbij snoepen mag en afvallen (bijna 😉 ) leuk wordt. Fijn om in het nieuwe jaar mee te starten! In dit blog lees je meer over het programma van BodieBoost, en over het kookboek dat is uitgebracht. Daarmee val je af door gewoon goed op je voeding te letten. En voldoende te bewegen, natuurlijk. En dat gezond eten eigenlijk heel lekker is, is een lesje dat je er gratis bij krijgt 😉 .

Lees ook: Afvallen door koolhydraatarm te eten; Linda deed het

BodieBoost: Het kookboek

Vanuit de talrijke leden en volgers van de BodieBoost-community kreeg Charlotte Willems steeds vaker de vraag naar nog meer recepten en weekmenu’s. BodieBoost: Het kookboek is daar het antwoord op. Op haar eigen, spontane en enthousiaste wijze geeft Charlotte haar succesrecepten én die van de BodieBoost-ambassadeurs prijs. Daarnaast vormen de 4 extra weekmenu’s een extra mini-crash-course om die laatste paar, vaak heel lastige pondjes, te lijf te gaan. Uiteraard ontbreken ook de handige familielijsten en de 12 gouden regels niet waarop het dieet is gebaseerd. Bovendien vind je in het boek vele tips van BodieBoosters, wordt er antwoord gegeven op veelgestelde vragen en is de wetenschappelijke onderbouwing van het dieet achterin het boek opgenomen.

BodieBoost: Het dagboek

Het dagboek is een handig invulboek waarin je jouw persoonlijke BodieBoostchallenge kunt vastleggen, noteren en bijhouden. In dit dagboek noteer je waar je nu staat (huidige situatie) en waar je naartoe wilt (het einddoel). Maar je wordt ook ‘gedwongen’ om heel praktisch te denken. Zo noteer je wat je moet doen om je doelen te bereiken (je acties). Je houdt je voortgang bij, en je weekmenu. Maar ook je jokerlijst, je motivatie en je moeilijke en goede momenten. Zo wordt afvallen iets waar je niet alleen lichamelijk, maar ook in gedachten mee bezig bent.

Op die manier ontdek je dat er vele wegen naar Rome leiden. En jij bepaalt zelf hoe die weg loopt! Niet ieder dieet is voor iedereen geschikt. Maar met het BodieBoost kookboek wordt afvallen lekker persoonlijk. En het voelt niet meer als een soort straf, ook niet onbelangrijk 😉 .

Winnen?

Win het kookboek en het dagboek voor een succesvol dieet! MamsatWork mag van Charlotte één kookboek en een dagboek weggeven. Surf naar onze facebookpagina en neem daar deel aan de winactie zoals staat aangegeven. Vertel ons in een reactie waarom juist jíj dit kookboek en dagboek moet winnen!

Deze winactie duurt tot 15 januari. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

Lees ook: ‘Vandaag begin ik echt’: ik en mijn afvalrace

8 gedachten over “Bodieboost, het kookboek én dagboek voor een goed te volgen dieet”

 1. .. ik ken iemand die ik hier H E E L V E E L plezier mee ga doen. Wat ik hierover las, is precies waar zij baat bij heeft. Ben benieuwd.

 2. MEt Bodieboost, het kookboek en het dagboek voor een goed te volgen dieet is de eerste stap naar mijn goede voornemen al gezet!

 3. Avatar foto
  geertje hoekstra

  Ik wil dit omdat de buitenkant al een feest is om te zien, diëten dat vaak niet zijn, maar ik weet zeker dat ik samen met deze set boeken een hele geweldige nieuwe mindset krijg over voeding!

  En… ik weet zeker dat dit mijn 2014’4 favo’s worden, ook al is het soms een lastig iets, dat diëten.

  *naar adem hapt, blijf van die koekjesssschrokschrok..*

 4. Avatar foto
  De Ryck David

  Deze beide boeken zouden me goed helpen met mijn dieet die ik in de toekomst wil doen om te vermageren en gezonder te eten.

 5. Ik wil dit kookboek en dagboek graag winnen zodat ik in 2014 de allerlaatste overtollige 5-7 kilo’s kan kwijtraken.

 6. Nou ik ben Curves aan het doen maar het gaat niet precies zo als ik wil met het eten en om daar een steuntje in de rug bij te hebben met deze 2 boeken, het kook en dagboek zou ik erg mee geholpen zijn en kan ik daarop terug vallen en precies bij koken en bijhouden wat ik eet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven