Bodybasics4kidz: kinderondergoed in alle kleuren, soorten en maten

Hoera! Naast de zomercollecties kinderkleding die je overal binnen ziet rollen komt ook de zomer collectie kinderondergoed binnendruppelen zien we. Fijn, want al die vrolijke frisse kleuren maken ons vrolijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar dat kinderondergoed van Claesen’s dat ze bij Bodybasics4kidz in de collectie hebben… Wat een super leuk ondergoed voor meisjes en jongens hebben ze toch!

Lees ook: Je onderbroek vertelt wat voor type vrouw je bent…

Fruitig voor meisjes en stoer voor jongens

Voor de meisjes zijn er prints met fruit, maar natuurlijk ook madeliefjes en streepjes, want Claesen’s houdt van variatie. De hempjes zijn zo tof dat ze zelfs leuk staan als boventop op een korte broek. Ideaal voor als het in de zomer toch wat warmer uitpakt… Dan kan dat t-shirtje immers gewoon uit 😉 .

Maar ook voor de kleine boys zit je er goed. Voor de jongens zijn er in de collectie sterren, strepen, ook weer fruit en boxershorts met een mooie “Earth” print. Bijpassende hemdjes zitten ook in de collectie. Zoals je ziet volop nieuw spul waar ook jouw kind vast een keuze uit kan maken. Naast het kinderondergoed hebben ze bij Bodybasics4kidz ook fijne zomer pyjama’s en nachtjaponnen ingekocht en…… een hele pluk super leuke badmode waarvan er al een stukje online staat.

Lees ook: Onderbroekenlol; heb jij ook zo’n foute onderbroek in je la liggen?

Bodybasics4kidz: dat zit goed

Waar koop jij het kinderondergoed? Nog steeds in de winkel? Online heb je ontzettend veel keus. En je kleine spruit vindt het uitzoeken digitaal vast ook niet erg 😉 . Om alles vervolgens gewoon lekker thuis te passen. En qua passen, zit het waarschijnlijk wel goed. Het Claesen’s kinderondergoed heeft een speciale pasvorm waardoor de boxertjes en broekjes echt heel erg goed zitten.  Omdat ze bij Bodybasics4kidz helemaal weg zijn van Claesen’s en ze je graag willen laten kennis maken met al die mooie broekjes en hemdjes van Claesen’s maak je nu kans op een setje ter waarde van € 35,00!

Lees ook: Een padded BH voor kinderen, gaat dat te ver of vind jij van niet?

 

1 gedachte over “Bodybasics4kidz: kinderondergoed in alle kleuren, soorten en maten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven