Top 3 (en the wannabee) James Bond en Bond Girl.

Sexy, gracieus, verleidelijk en oogverblindend mooi. Dat zijn de ingrediënten die je in huis moet hebben om het te kunnen schoppen tot een zogenaamde Bond Girl. Een dame die onderdeel uit mag maken van één der 007 films. Het is een titel met een lijst knappe dames die steeds verder oploopt. De meest populaire bondgirls zijn volgens datingsite Lexa:

  1. Denise Richards
  2. Talisa Soto
  3. Halle Berry

Bond Girl Halle Berry

Yep, ik herinner me nog dat Bond Girl Halle heel sensueel in bikini de zee uit kwam lopen in ‘Die Another Day’. Nou, ik ‘die-de’ ter plekke! Godsamme, wat een lijf! Om jaloers op te zijn. Na 3 kids, waarvan de laatste van vorig jaar, is er bij mij weinig sensueels aan in bikini. Waar ze Halle op dat moment in slow motion filmden, gaat dat bij mij in de fast forward stand en direct op delete als dat gefilmd is.

Doorrrr naar de mannen!!
Die lijst is een stuk korter… Maar goed, de acteurs die James Bond moeten neerzetten spelen de hoofdrol en moeten dan ook een stuk langer mee gaan hè. Want dood gaan ze natuurlijk nooit. In de film dan. Voor mij is de ultimate James Bond echt Sean Connery. Wat een ontzettende charismatische man zeg!
Natuurlijk, inmiddels is hij aardig gekrompen en verrimpeld. Maar legendes sterven niet. En dat zijn redelijk veel mensen met mij eens, want de Lexa top 3 James Bondjes zijn:

  1. Pierce Brosnan
  2. Sean Connery
  3. Roger Moore

Meet the new James Bond en Bond Girl

James Bond Girl

Tenminste, als het aan ons lag. Want wat als wij het nu voor het zeggen zouden hebben voor de eerstvolgende James Bond film?
Wie mag van jou dan de rol van James Bond en een Bond Girl vertolken? De Bond-wannabee’s?
Als het aan de respondenten van Lexa ligt, zijn dat Chris Hemsworth en Doutzen Kroes (die overigens wel iets weg heeft van Denise Richards). Qua Bond Girl kan ik ze geen ongelijk geven. Doutzen is gewoon perfect for the job. En Chris..wauwieee!! Maar wat bij betreft mag Matt Bomer mijn beeldbuis ook weer eens goed vullen hoor! Wat jij???

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven