Boo – the cutest dog in the world!

Het keeshondje Boo is afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar internet fenomeen. Boo – the cutest dog in the world is een wereldwijde hit op Youtube. Er staan veel filmpjes op die door miljoenen mensen worden bekeken. En het schattige hondje heeft een eigen Facebookpagina met 11 miljoen volgers. Inmiddels zijn er ook look-a-like knuffels die de wereld veroveren.

Wereldberoemd hondje

Het keeshondje Boo bestaat echt en is een ‘publiek figuur’, zoals met een knipoog op zijn facebookpagina staat vermeld. De facebookpagina is gemaakt door zijn eigenares en werd in no time enorm populair nadat de wereldberoemde zangeres Ke$ha deze had gespot. Ook Ke$ha moet zijn gevallen voor Boo’s aparte kapsel. De haren van het hondje zijn kortgeschoren waardoor hij een schattige uitstraling krijgt. Dat maakt dat miljoenen mensen ter wereld fan van hem zijn geworden.

Knuffel Boo bij Hippebeestjes.nl

Het bekende Amerikaanse knuffel speelgoedmerk Gund besloot een knuffel te ontwerpen van de bekende hond. Wie met dit lieve speelgoedhondje wil knuffelen kan terecht bij Hippebeestjes.nl. De knuffel Boo is bij Hippebeestjes.nl verkrijgbaar in een normale variant en een kleinere versie, de Itty Bitty Boo. Het leuke van de Itty Bitty Boo’s is dat ze een toffe outfit dragen. Super cute! Voor de variant in het berenpakje moet je wel nog even geduld hebben, deze is medio mei leverbaar.

Speelgoedmerk Gund

Het Amerikaanse knuffel speelgoedmerk Gund bestaat al sinds 1898 en is van oudsher gespecialiseerd in prachtige knuffelberen. Inmiddels hebben ze een uitgebreid assortiment van allerlei knuffelberen en -dieren voor alle leeftijden. Met hun interactieve, leerzame en zachte knuffels hebben ze diverse awards gewonnen en spreken ze een breed publiek aan. De knuffels van Gund zijn hoe dan ook allemaal schattig, van mooie kwaliteit en heerlijk zacht.

1 REACTIE

  1. De knuffeltjes zijn zo ontzettend belangrijk voor mijn mannetjes. Ik heb onlangs een knuffel konijn gekocht, Ze zijn er helemaal weg van 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here