BoosterMe, dé stoelverhoger voor je Tripp Trapp

Dat de Tripp Trapp al in heel veel huishoudens te vinden is, dat is een feit. De BoosterMe mag dan op het moment nog wat minder bekend zijn, maar dat maakt hem niet minder praktisch. Sterker nog; de BoosterMe stoelverhoger is een uitkomst voor de Stokke Tripp Trapp liefhebbers met een kookeiland of een verhoogde eettafel/bar in huis.

boosterme stoelverhoger voor Stokke tripp Trapp

Gebruik de BoosterMe als stoelverhoger voor de Stokke Tripp Trapp bij een kookeiland

Geheel in stijl met de Tripp Trapp heeft BoosterMe een prachtig strak en eenvoudig design. Hij is momenteel leverbaar in een blank gelakte kleur, die met alle kleuren van de Stokke stoel uitstekend combineert. Maar nog belangrijker… door de BoosterMe kan je de kinderstoel zomaar met 20 centimeter verhogen. Op een verantwoorde en veilige manier uiteraard. Die 20 centimeter verhoging maakt dat je de Tripp Trapp ook kan gebruiken aan het kookeiland of aan een verhoogde bar die je aan je keuken hebt.

Een fantastische oplossing als je het mij vraagt, want door deze eenvoudige toevoeging wordt het gebruik van de stoel binnen ieder huishouden toepasbaar.

boosterme stoelverhoger

Gezellig samen aan tafel

In steeds meer huishoudens wordt er -bij aanschaf van een nieuwe keuken- nagedacht over een kookeiland of een mooie bar aan het keukenblok. Heel mooi én gezellig, zeker als je tijdens het koken graag contact hebt met de rest van het gezin of je visite. Alleen voor kleine kinderen was er tot op heden niet echt een oplossing voor een veilige stoel die tot de juiste hoogte verstelbaar was. Met de BoosterMe komt daar nu verandering in. Deze praktische oplossing zorgt er nu voor dat ook kleine kinderen op een veilige manier mee aan tafel (of het eiland) kunnen zitten.

Samen koekjes bakken gaat weer tot de mogelijkheden behoren, maar ook gewoon op een veilige manier ontbijten in de ochtend. Schuif de Stokke Tripp Trapp met de BoosterMe aan en je zit met elkaar op gelijke hoogte. Uiteraard is het bij hele kleine kinderen van belang dat je nog werkt met de babyset om ervoor te zorgen dat je kindje veilig zit.

Ook handig: als je zelf met het avondeten bezig bent kan je kleine gewoon aanschuiven om mee te helpen, of lekker te tekenen en knutselen. Hoe dan ook, ze zijn er gezellig bij en je kan ze een beetje in de gaten houden.

boosterme stoelverhogger voor de Stokke Tripp Trapp.

De BoosterMe in het gebruik

Zoals gezegd is de BoosterMe praktisch in gebruik én mooi strak van design. De stoelverhoger wordt geleverd met een handleiding en inbussleutel, dus je kan gelijk aan de slag met de montage. Dat je de BoosterMe in een paar minuten gemonteerd hebt maakt deze Tripp Trapp verhoger nóg interessanter.

Je vindt deze fantastische stoelverhoger hier en met de code hellobooster krijg je ook nog eens 10% korting tot 15 juli 2020.

Winactie BoosterMe

Zoals jullie weten ben ik zelf uit de kleine kinderen, de BoosterMe is voor ons dan ook niet meer toepasbaar, maar wie weet heb jij er wel interesse in? Wij mogen een exemplaar (t.w.v. € 99,50) weggeven van BoosterMe, hoe tof is dat?! Laat hieronder in een reactie weten hoe jij deze Tripp Trapp stoelverhoger zou gaan gebruiken om kans te maken. Like daarnaast onze FB pagina én de Facebook van BoosterMe. De winactie loopt tot 29 juni 2020.

24 gedachten over “BoosterMe, dé stoelverhoger voor je Tripp Trapp”

 1. Ik wil hem heel graag winnen voor mijn ongeboren baby!

  Dit omdat ik deze stoel al vaker voorbij heb zien komen en je hele leuke opzetstukjes voor alle leeftijden hierop kan toevoegen. Zo vind ik de newborn set prachtig en dit zou ideaal voor ons zijn om aan tafel te schuiven!

 2. Wist niet dat ze er waren ….zou de prijs mee naar school nemen.Daar zou deze door meer leerlingen kunnen worden gebruikt. Ideaal voor kinderen die niet op een kurk aan de insructietafel stil kunnen zitten. Dan op hun op maar gestelde tripptrapp erbij. Geniaal.

 3. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Ik doe erg graag mee voor mijn jongste van anderhalf jaar oud.
  Zit er erg mooi uit 🤗🤗 Groetjes Anneliese 💛💛

 4. Voor mijn neefje van net een jaar. Lekker mama vervelen aan het aanrecht als ze even rustig wil koken. 😈

 5. Lijkt me heel handig voor aan het kookeiland. Kun je toch nog een beetje een oogje in het zeil houden en de kleine voelt dan dat die er helemaal bij hoort tijdens het koken 🙂

 6. Avatar foto
  marij brand

  super leuk voor mn kleine mannetje. Heel handig voor aan onze hoge eet/bar tafel.
  Kan hij er ook eens gezellig bij zitten

 7. Ik doe mee voor mij schoonzusje. Zo hebben een groot kookeiland, hier kan mijn neefje dan mooi aanzitten als ze het eten klaarmaakt. Gezellig! 🍀🍀🍀

 8. Jaaa die wil ik wel winnen voor mij achterbuurvrouw Suus! Als ze thuis komt na een lange dag werken en nog moet koken wil haar jongste het liefst bij haar zijn. Hij heeft haar dan de hele dag moeten missen. Dus zo’n stoel is de ideale oplossing! Ik ga duimen ????

 9. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  ideaal als kleinzoon quinn bij ons een hapje blijft eten, een kinderstoel heb ik niet meer, maar hier kan hij ook op een gewone stoel plaatsnemen

 10. Ik zou de BoosterMe graag willen winnen voor mijn 1 jarig zoontje.
  Als ik laat thuiskom van mijn werk en nog moet koken, wil hij graag bij mij zijn en is dan niet altijd tevreden als ik hem draag.
  Hij wil graag selluf. Een kruk vind ik hem nog te klein voor, maar dit zou de perfecte oplossing zijn.
  Gezellig samen aan het aanrecht en lekker dicht bij mama.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven