Boris Industries, eigentijdse fashion, ook voor grotere maten

Voor de eigentijdse hippe mama (jij dus!) wordt het leven elk jaar leuker! Wij mams zijn sterke, interessante vrouwen met een fiere kijk op het leven. Het is waar, je lichaam verandert in de loop der jaren maar ‘be your age’ is het devies en Boris Industries gaat daar in mee. Wij mama’s nemen het leven op onze voorwaarden, en niet op de voorwaarden die geschetst worden in de magazines!

boris_industries

Boris Industries, care about what you wear

Het gaat niet alleen om het plaatje, het gaat ook om hoe je je erin voelt. Kleding kan heel mooi zijn in een magazine of op een paspop, maar als het niets voor je doet, dan heb je er niets aan! Boris Industries begrijpt dat. Dit echt hollandse modelabel staat bekend om de fleecejasjes en de knoopkragen. Boris Industries mode is ‘down to earth’ en fantastisch om te dragen. Boris Industries staat voor eigentijdse betaalbare mode, ook in grotere damesmaten. En daar zit het geheim. Bij Boris is het niet zo dat je lekker gemaakt wordt met een item wat je vervolgens niet in jouw maat kan krijgen. Niets zo frustrerend dan dat! Gelukkig zijn grotere damesmaten volop aanwezig bij de collecties van Boris, zeker tot maat 48/50 en soms zelfs groter.

Het is klaar met de tijd van photoshop, de skinny modellen en de geretoucheerde foto’s! Wij willen ècht, zuiver en eerlijk, wij willen Boris Industries 😉 .

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven