Borisa

Ook op zoek naar mooie schoenen of slofjes voor je baby? Ik vind het een enorme uitdaging om voor de hele kleintjes goede, fijne slofjes te vinden. Nu heb ik inmiddels een webshop gevonden die de moeite waard is om te bekijken.

borisa – babyschoenen en babyslofjes

De babyschoentjes en babyslofjes verkrijgbaar bij Borisa zijn gemaakt van echt leer. Een ventilerend materiaal, licht van gewicht en zeer buigzaam. De zolen zijn gemaakt van zacht en soepel suede. Dit zorgt voor een goede grip op de ondergrond. Eventuele rubberen antislippads zorgen voor extra stabiliteit.
De babyslofjes zijn gemaakt voor binnenshuis gebruik. Deze zijn daarom uitermate geschikt voor creches, kinderopvang, gastouders of gewoon lekker thuis. De babyschoentjes zijn geschikt om binnenshuis en licht buitenshuis te gebruiken. Let op, de schoentjes zijn niet waterdicht en zijn daarom niet geschikt voor natte weersomstandigheden.

Naast de slofjes en schoentjes hebben ze ook de meest schattige baby- en  kinderslippertjes en waterschoentjes. Nu is het nog niet helemaal de tijd voor strand vakanties, alhoewel er voldoende mensen de zon opzoeken in deze tijd van het jaar, maar zeker de waterschoentjes zijn natuurlijk ook heel handig voor in het zwembad. Niets zo eng als je kleine kindje te snel over een gladde vloer loopt in het zwembad.

En als je ziet hoe ze eruit zien, ben je meteen verkocht! Mooie vrolijke kleuren, voor jongens en meisjes. Niet die akelige plastic waterschoentjes, nee, mooi schoentjes van neopreen, dat zit een stuk beter om het voetje.

Als je graag met je kindje naar het zwembad gaat, of je wil ze graag wat warms aantrekken in huis, òf er staat een strandvakantie aan te komen… kijk dan toch even op borisa babyschoenen. Het is de moeite waard!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven