Hoe boxershorts vruchtbaarheid van de man kunnen beïnvloeden

Maakt het jou iets uit in wat voor ondergoed de billen van manlief gehuld zijn? Als het puur om de looks gaat misschien niet. Maar als je een kinderwens hebt kan daar verandering in komen. Je hoort namelijk wel eens dat boxershorts vruchtbaarheid bij de man kunnen beïnvloeden. Hoe zit dat precies? Welk ondergoed kan je beter wel voor je mannetje scoren, en welk juist beter niet? In dit blog geven we je antwoord op die vraag.

boxershorts vruchtbaarheid

Boxershorts en vruchtbaarheid, hoe zit dat nu?

Net als wij dames hebben ook de heren volop keus als het om ondergoed gaat. Van strak tot los, en van heel veel tot heel weinig stof. Nu zeg ik wel: ‘ze’ hebben de keus. Maar in de praktijk zijn het vaak vrouwen die het ondergoed voor manlief kopen! Want shoppen, daar vinden de heren meestal ‘geen bal aan’. Hoe is dat bij jullie geregeld? Moet jij ook ingrijpen wanneer je partner blijft rondlopen in onderbroeken met gaten?

Of meneer nu het liefst een strakke slip draagt of losvallende boxershorts: wij zien hun billen overal graag in, of niet soms? Toch is het, als je een kinderwens hebt, niet verkeerd om eens kritisch te kijken naar het ondergoed van je vent. Want dat een boxershort vruchtbaarheid kan beïnvloeden hoor je steeds vaker.

Hoe een boxershort vruchtbaarheid kan verminderen

Wist je dat het type ondergoed dat een man draagt grote invloed heeft op zijn gezondheid? En vooral op zijn vruchtbaarheid? Als je een grote kinderwens hebt, lees dan hieronder lees je waar je op moet letten als het om de onderbroeken van manlief gaat. Want dat boxershorts vruchtbaarheid echt kunnen aantasten is inmiddels wetenschappelijk bewezen.

Het materiaal van de boxershorts

Het materiaal van de boxershort is ten eerste heel belangrijk. Het moet goed ademen en absorberend werken. Ga in ieder geval niet voor polyester. Ga voor een ademend materiaal zoals bamboe ondergoed of ondergoed van katoen. Wanneer een boxershort niet genoeg ventileert en absorbeert, kan dat zorgen voor schimmels of eczeem. Bovendien worden de testikels dan erg warm, wat niet bevorderlijk is voor de vruchtbaarheid. Dat boxershorts en vruchtbaarheid in elkaars verlengde kunnen liggen is dus inmiddels duidelijk.

Het type ondergoed; niet te strak en niet te los

Naast het materiaal is ook het type ondergoed belangrijk. Of liever gezegd: hoe strak het ondergoed zit. Te strak is niet goed, maar een te losse boxershort ook weer niet. Een te losse boxershort zorgt ervoor dat de testikels tegen elkaar geklopt worden. Niet goed voor de vruchtbaarheid, en het kan nog pijnlijk zijn ook. Terwijl te strakke boxershorts vruchtbaarheid net zo goed beïnvloeden. Dan worden de testikels juist tegen elkaar gedrukt, wat ook niet bevorderlijk is. Ga daarom voor een model dat niet te los, maar zeker niet te strak is.

Ga voor bloot!

Helemaal geen onderbroek dragen schijnt nog het beste te zijn. Maar dat is dan weer een raar idee. Goedzittend, ademend en absorberend ondergoed wordt dus aanbevolen. En dan kan manlief ’s nachts altijd nog met de billen bloot naar bed als hij dat wil 😉 . Dat lijkt ons sowieso een win-win situatie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven