Heerlijke boxpakjes

boxpakjesVerlang je er ook zo naar? Die heerlijke lange zonnige zomerse dagen? Het is al even warm geweest, maar dat zijn we alweer bijna vergeten! Lekker buiten in de tuin of misschien wel aan het strand, daar hebben we behoefte aan. Je ziet -met lekker weer-  ook altijd iedereen zo vriendelijk kijken. En op zulke warme dagen wil je kleintje natuurlijk het liefst zo min mogelijk aan. Lekker spelen in het gras of spetteren met water in boxpakjes is ideaal.

Maar als modieuze mama wil je je mini-me toch ook wel eens in wat anders zien dan zo’n saai rompertje? Gelukkig zijn er hele leuke ‘summer suits’ te vinden, die er niet alleen te leuk uit zien maar ook nog eens lekker zitten.

We hebben een selectie gemaakt van verschillende merken met de leukste boxpakjes voor een zonnige zomer. Van super zoet tot super stoer! Voor de jongens boxpakjes en voor de meisjes boxpakjes hebben we een aparte selectie gemaakt. Welke vind jij het leukste?

ps. op zondag 7 juni staat Little Different op de Sunday Market in Amsterdam (Westergasterrein) en zaterdag 13 juni in de Hallen in Amsterdam-West. Speciaal voor die dagen hebben ze 20% korting op alle jumpsuits!

 

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven