Bratz are back and gonna kick some ass!

Bratz. Een aantal weken geleden waren dochter en ik op uitnodiging bij Bratz. Het was een intensieve dag voor dochterlief want, we starten de ochtend in Weesp, reden daarna door naar Amsterdam en eindigden in de avond in Den Haag.  Maar ach, het was vakantie. En we konden naar Bratz 😉 .

Mijn meisje keek haar ogen uit. Eindelijk mee met mama voor haar werk. En dan nog wel naar een event waar nageltjes gelakt worden, haren gevlochten èn fantastische poppen te zien zijn.

bratz

Ken jij ze nog? Van vroeger misschien? Bratz is jaren geleden al heel erg populair geweest en nu is de Nederlandse herlancering een feit! Bratz poppen zijn met een serieuze come-back bezig en wat ons betreft mogen ze daar volledig in slagen. Waar dochterlief voor valt zijn de prachtige haren die zo mooi in te vlechten zijn. De hoeveelheid make-up en sexy kleding heb ik ze nog niet echt over gehoord, maar hoort wel bij het totale pakketje natuurlijk. Het diverse aanbod aan poppen zorgt ervoor dat er een sprankelend geheel ontstaat in plaats van een zoete brei van poppenmeisjes die allemaal op elkaar lijken.

Bratz thema’s

 • Hello my name is… (kennismaking met Bratz en vriendinnen)
 • Fierce Fitness (sportthema)
 • Selfiesnaps (helemaal  van nu, met eigen mobiele telefoon)
 • Study Abroad (geïnspireerd op reizen en bijbehorende landen)
 • SnowKissed (lekker skiën)

Helemaal van deze tijd is trouwens dat er ook een app beschikbaar is. In de app kan je mode personaliseren, spelletjes spelen, meedoen aan ontwerpwedstrijden en nog veel meer. Hoe leuk is dat.

Gaandeweg het event worden we volledig bijgepraat door een deel van het Bratz team, en daarnaast ook nog eens verwend met lekkernijen. Van een gezond hapje tot een lekkere donut in Bratz formaat 😉 .  Al met al hebben wij er een heerlijk meidendagje van gemaakt, en genoten van alle aandacht. Bij het naar huis gaan kreeg mijn meisje nog een felbegeerde Bratz mee nog voordat ze in de winkel te verkrijgen waren!

Bratz_lotte

Maar inmiddels zijn ze volop verkrijgbaar, dus als je zelf zo’n mooie Bratz wil voor je meisje, dan kan je deze gewoon bij de speelgoedzaak halen, of online bestellen (met leuke kortingen).

bratz_poppen

Maar je kan natuurlijk ook meedoen aan onze winactie 🙂 :

We mogen een ‘Bratz Hello my name is Cloe’ doll en een ‘Bratz Study Abroad Sasha’ doll weggeven. Plaats een foto in een reactie bij de facebookpost van het meisje waarvoor jij de doll wilt winnen en geef daarbij ook aan welke doll je voorkeur heeft. Vergeet niet om ook even onderstaande formulier in te vullen! De actie duurt tot 20 Oktober 2015.

[Form id=”106″]

5 gedachten over “Bratz are back and gonna kick some ass!”

  1. Joyce van de Pas
   Joyce van de Pas

   er lijkt inderdaad iets mis te zijn met het formulier. Er is een update geweest die voor wat problemen lijkt te zorgen, we gaan er naar kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven