Shoplog; met mini-me de Bristol wintercollectie 2016 verorberen!

Met minime shoppen. In tegenstelling tot wat jullie misschien denken doe ik dat niet zo heel veel. Het is erg jammer, maar ik moet gewoon constateren dat minime erg veel op mij lijkt. Wat dus ook inhoudt dat ze andere dingen vaak belangrijker vindt dan shoppen. Maar ondertussen wel mopperen dat ze te weinig in haar kast heeft hangen. Dat heeft ze waarschijnlijk ook van mij 😉 . Gelukkig waren we een aantal weken geleden samen zover dat we allebei zin hadden om te winkelen. Tijdens het onveilig maken van den Bosch centrum kwamen we ook voorbij de Bristol en hebben we de Bristol wintercollectie 2016 ‘gecheckt’. Vandaar dus een shoplog deze keer.

bristol wintercollectie 2016 beach

Bristol wintercollectie 2016, black and white

Mijn favoriete kleuren! En waar Lotte een jaar geleden alleen nog maar naar roze keek is ze inmiddels als een blad aan de boom omgeslagen. Roze is behoorlijk ‘uit’ tegenwoordig. Alleen als het heel kort is, heel fel, of een heel klein beetje roze in een mix van andere kleuren, dan kan het haar goedkeuring nog wegdragen. En laat ik dit nu helemaal niet erg vinden 😉 .

Ik vond het leuk hoor, de periode van rokjes, jurkjes en vrolijke kleurtjes. Maar mijn persoonlijke voorkeur gaat gewoon simpelweg uit naar de kleuren wit, zwart en grijs. I love it! En aangezien ik tijdens de rokjes-jurkjes-en-roze-fase tot in den treure ZONDER SUCCES heb geprobeerd mijn minime in een gewone leuke hippe jeans te krijgen ben ik heel blij met deze nieuwe fase!

minime in bristol wintercollectie 2016

Stoer, black, white and a bit of color

En die fase is stoer, afgewisseld met soms een beetje ‘del’ maar dat druk ik natuurlijk meteen de kop in, zoals het een goede moeder betaamd 😛 . Afijn, terug naar de Bristol wintercollectie voor het najaar 2016. Ik had zelf in een prachtig lookbook al een mooi shirt voor gespot (uiteraard in grijs), met een leuk tekst erop “I speak fluent Sarcasm”. Echt wat voor mij.

bristol wintercollectie 2016

Die wilde ik dus graag gaan scoren, maar toen minime de zwart wit collectie van Bristol zag hangen kreeg ik geen kans om nog voor mezelf verder te kijken. Zo vlak voor sluitingstijd (ja ik weet het, niet slim), was het een race tegen de klok, maar wat was het gezellig! Het ‘winkelt’ toch een stuk makkelijker als je dezelfde smaak hebt 😉 .

bristol wintercollectie 2016

Lotte haar keus

Voor Lotte werd het dus ook zwart-wit. Stoer, eenvoudig en ‘net als mama’. Haar zelf gekozen outfit bestaat uit een wit shirt met zwarte tekst (toevallig ook over het onderwerp ‘praten), een nep leren broek en enorm stoere zwarte sneakers die ik zelf ook nog wel had willen hebben. Maar helaas, ze pasten niet bij mij. Maar tof zijn ze, vind je niet?

bristol wintercollectie 2016 schoenen

Het zachte vestje wat ze hier heeft is lichtblauw, maar die heeft ze ook nog in het grijs uit de schappen gevist. Zeker in deze periode zijn deze vestjes helemaal top. In de ochtend naar school vestje aan, want dan is het te fris, in de middag vestje uit in in korte mouw verder!

wintercollectie bristol 2016 vestje

Nu snap ik ook pas waarom mijn moeder vroeger zo graag met mij wilde gaan winkelen, terwijl ik daar geen zin in had. Sorry mam! Als ik het over kon doen, dan zou ik je nu gelijk komen halen voor een lekker meiden shopdagje. Ik kan alleen maar hopen dat Lotte dit gevoel onthoudt en dat we nog veel dagjes samen mogen beleven op deze manier. Lekker babbelen, een drankje doen en met een gevulde tas weer naar huis!

bristol 2016 wintercollectie

Wij hebben dit keer offline geshopt, maar uiteraard kan je online ook prima bij Bristol terecht. En mocht je niet houden van zwart, wit en grijs… ze hebben nog heel veel kleuren meer 😉 .

Fotoshoot Bristol wintercollectie 2016

En als klap op de vuurpijl hebben we een paar weken geleden in de duinen van Zeeland tijdens ons verblijf in het Badhotel Domburg ook nog eens samen een heuse fotoshoot gehouden met ons aandeel van de Bristol wintercollectie 2016. Hartstikke leuk om te doen samen, ook al is het wel even zoeken naar de meest natuurlijke plaatjes. Soms een beetje geposeerd, maar toch ook weer niet te. Gewoon leuk, frivool en ‘zoals we zijn’. Wat vind je van de foto’s? Een aanrader om te doen hoor, gewoon lekker ergens in een mooie omgeving foto’s schieten van elkaar, super gezellig!

bristol wintercollectie 2016 samen op de foto

Herken jij het gevoel van willen shoppen met je mini me? Beleef je daar ook zoveel plezier aan, of juist helemaal niet?

Meer artikelen over shoppen vind je hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven