Back to school; pak een broodtrommel met foto!

In het Zuiden hebben we nog een weekje vakantie, maar er zijn alweer kinderen aan het nieuwe schooljaar begonnen. Een vast terugkerend item is dan de broodtrommel bij ons in huis. De broodtrommel van vorig jaar kan vaak niet meer want die is dan ineens te kinderachtig. Herken je dat? We hebben een leuke broodtrommel met foto of illustratie gespot voor je. Lees je mee?

Unieke broodtrommel

orangeElke dag een andere, unieke broodtrommel en beker mee naar school? Dat willen mijn kids wel. Bij ons werden de ‘Cars’ of Prinsessenbakjes pas vervangen als ze uit elkaar vielen, of als het echt niet meer cool was om met een Carsbeker naar school te gaan. Maar nu is er Orange Rebel en die heeft een broodtrommel met foto of illustratie. Ik kan heel makkelijk het plaatje in de deksel of in de beker vervangen door een nieuwe, op de site van Orange Rebel kun je illustraties downloaden, of zelf iets leuks maken.

Ik probeerde een stoer setje voor mijn zoon uit in de vakantie. Hij is helemaal blij met de leuke plaatjes die we dus kunnen afwisselen, ik ben blij met het robuuste karakter van de set. De vakjes in de broodtrommel zijn handig, zo kunnen boterhammen en fruit een eigen plekje krijgen.

Het enige minpuntje dat ik kan ontdekken is dat de vormgevingsmogelijkheden een beetje beperkt zijn. Zo kan ik niet de naam van mijn zoon op een foto plaatsen, alleen bij de vaste templates met illustraties kan je een naam invullen. Maar dat is voor mij geen must, zonder naam weet zoonlief ook wel dat die gave beker met een foto van een comodovaraan van hem is.

trommelvriend

broodtrommel

 

 

 

 

 

We hebben alleen wel een klein probleem. Welk plaatje doen we als eerste erin? Hij heeft nog een paar dagen om te twijfelen voor hij weer naar school moet en de broodtrommel met foto in de klas rondgaat. Ik ben benieuwd wat het wordt; zijn favoriete dier, de Amerikaanse zeearend of die lieve foto van onze hond. Of toch die stoere krokodillenprint?

 

Een dag niet geschreven is een dag niet geleefd. Nou ja, als ik geveld ben door een griepje wil er nog wel eens een dag voorbij gaan dat er geen zin op papier verschijnt. Verder is schrijven, het spelen met woorden, het delen van mijn gevoelens, mijn hersenspinsels mijn lust en mijn leven.
Beroepsmatig, ik ben eindredacteur van een lokale krant, en privé, ik hou hier een blog bij en op mijn facebookpagina is ook van alles te vinden dat uit mijn pen komt. Of eigenlijk toetsenbord.
Mijn leven als werkende moeder, ik mag zorgen voor twee dochters van 10 en 6 jaar en een zoon van 8 jaar, en echtgenote levert mij doorgaans genoeg inspiratie. En anders de wereld om mij heen wel. Met een brede interesse voor kunst, cultuur, literatuur, films, beauty & lifestyle, mode, heel soms een beetje sport, tja wat eigenlijk niet, valt er altijd wel iets te schrijven voor mij. En wellicht dus iets te lezen voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven