BuffettenBoer op de stoep voor een feestje: goed geregeld!

Met heerlijk nazomer weer en een uitgebreid buffet hebben wij afgelopen weekend genoten van een gezellig feestje voor zoonlief. 14 jaar is hij geworden en dat vierden we met een hapje en een drankje, zonder dat ik de benen onder mijn kont uit hoef te rennen. Met het concept van de BuffettenBoer, het broertje van de Barbecue Boer, is dat een eitje… alles is al voor je geregeld.

⇒ Zelf ook een buffet bestellen bij de Buffetten Boer?

Concept van de BuffettenBoer

Allereerst zal ik je wat meer vertellen over het concept van de Buffetten Boer. Je besteld online het buffet waar je interesse in hebt. Geeft aan wanneer je het buffet graag wenst en op de afgesproken dag wordt je buffet geleverd. Warm of koud, daar kan je in kiezen.

Een dag van te voren krijg je een mailtje van je buffet van de Buffetten Boer over het tijdstip waarop ze het komen leveren zodat je precies weet wanneer je even thuis moet zijn.

Je buffet wordt geleverd, inclusief salades, stokbrood, sausjes, kruidenboter, borden, bestek én uiteraard de rechauds met brandpasta waarin je het zelf kan opwarmen.

de Buffetten Boer

Verschillende soorten buffetten

Je hebt bij je bestelling de keuze uit 8 verschillende buffetten:

  • Luxe buffet (€ 17,05 per persoon)
  • Bourgondisch buffet (€ 15,50 per persoon)
  • Keuze is reuze buffet (€ 17,50 per persoon)
  • Stamppot buffet (€ 12,75 per persoon)
  • Vis en vlees buffet (€ 18,95 per persoon)
  • Italiaans buffet (€ 16,75 per persoon)
  • Lunch buffet (€ 16,50 per persoon)
  • Lunch buffet met vis (€ 19,50 per persoon)
Buffetten boer

Opwarmen van je buffet van de Buffetten Boer

Het opwarmen van je buffet is helemaal niet zo moeilijk. Het duurt alleen even, daar moet je dus rekening mee houden als je je eten op een bepaald tijdstid opgewarmd wilt hebben. De rechauds vul je met ongeveer 1 centimeter water en je steekt de blikjes met brandpasta aan. Een blikje brandpasta brand ongeveer 2-2,5 uur en je hebt ongeveer 2 uur nodig om het eten allemaal te verwarmen. Heb je geen tijd om het eten op te warmen voordat je het buffet op wilt dienen of een groep van meer dan 25 personen? Dan kan je dus ook een warm buffet regelen bij de BuffettenBoer en zorgen zij ervoor dat het opgewarmd aangeleverd wordt, ook handig.

review de buffetten boer

Review de Buffetten Boer buffet

Afijn, in ons geval werd het dus koud geleverd en hebben we de rechauds rond vier uur aangestoken. Het aansteken is een eitje en je krijg drie extra potjes brandpasta aangeleverd waarmee je -na het opwarmen- het buffet ook nog een tijd verwarmd kan houden. Wij hebben die drie extra potjes niet eens nodig gehad.

Binnen 2 uur was het eten allemaal goed opgewarmd, zoveel krijg ik in mijn slowcooker niet gemaakt voor de hele club 😉 . Het stokbrood bak je zelf nog eventjes af in de oven, dan is het op zijn lekkerst. Hoeft overigens niet persé, maar dan is het wel weer lekker knapperig.

Bij het uitpakken van alle bakken was ik bang dat we te weinig zouden hebben, maar niets was minder waar. Sterker nog… we hebben er daarna met het gezin nog twee dagen van kunnen eten 😉 . Op een of andere manier is dat een dingetje van mij… bang zijn dat ik te weinig eten heb.

salades de buffetten boer

Keuze is reuze Buffet

Mijn keuze is gevallen op het ‘de keuze is reuze’ buffet, maar je kan uit allerlei type buffetten kiezen. De keuze in ons buffet ging van oma’s stoofpotje tot kip piripiri en van een beenhammetje tot varkenssaté en heerlijke varkensoesters. Naast al het heerlijke vlees wat geleverd wordt kan je je bordje compleet maken met lekkere salades, een gebakken aardappeltje, gewokte groenten of een heerlijke rijstschotel.

We hebben er met zijn allen heerlijk van gegeten, alhoewel ik wel moet zeggen dat ik de barbeque van de Barbecue Boer zelf toch wat lekkerder vond dan dit buffet. Aan het assortiment ligt het zeker niet, maar ik heb het idee dat het allemaal wat te gaar was. Misschien heb ik het zelf ook wel iets te veel laten doorwarmen, geen idee.

⇒ Zelf ook een buffet bestellen bij de BuffettenBoer?

Geen afwas

Het grootste voordeel van op deze manier een feestje geven is natuurlijk dat we geen uren in de keuken staan om het klaar te maken, maar ook niet voor de afwas! Alles wordt zo weer vies opgehaald op de afgesproken dag. Je stopt de vieze borden, het bestek en de bakken met lepels en dergelijke in de kratten en de rechauds zet je ook weer klaar. De rommel is binnen no-time binnen weer opgeruimd en dat wat buiten staat wordt gewoon weer opgehaald, ideaal!

EEN KINDERFEESTJE ORGANISEREN? NO WORRIES: HIER VIND JE ALLE INSPIRATIE

2 gedachten over “BuffettenBoer op de stoep voor een feestje: goed geregeld!”

  1. Leuke verhalen waar je echt iets aan hebt….Je bent zo open en eerlijk, echt zoals je soms alleen met vriendinnen deelt. Leuk dat ik je ontmoet heb hier. Vriendelijke groet Carla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven